2:1
(1:1)
44. J. Houda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně stále žije! Proti Belčicím rozhodl Mack


Branky


14. F. Dlouhý , 72. A. Mack - 44. J. Houda
18

Fotbalisté Slavoje zvládli první část svého úkolu v boji o záchranu B třídy. Doma porazili Sokol Bělčice 2-1 a příští týden mají v posledním kole všechno ve svých rukou, když zajíždí na horkou půdu Sedlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který se nesl ve značné rozdílných rolí. Zatímco hostující Bělčice hrají defacto už jen o co nejlepší umístění, tak domácí tábor klubu SK Slavoj čekal důležitý zápas v boji o záchranu, ve kterém jsou letos až po uši. Ve prospěch Slavoje hrála dnes ale důležitá role toho, že hostujícímu týmu se už pár kol v řadě nedaří složit sestavu a musí jí lepit všemi možnými prostředky.

 

Už od první minuty na hřišti bylo znát, že hráči Volyně chtějí dnes za každou cenu vyhrát. Herní převaha přinesla ovoce už ve 14. minutě, kdy se osamocený prosadil po centru na zadní tyči Dlouhý a rozveselil tak poprvé domácí fanoušky. První poločas se dal nesl ve stejném tempu a tým Bělčic byl absolutně bezzubý v útoku. To se ale změnilo na konci poločasu ve 44. minutě. Po centru z volného kopu se hlavou přesně k tyči prosadil Houda a domácí gólman Mráz mohl smutně lovit míč ze sítě. Poločas končil smírně 1-1.

 

Na začátku druhého poločasu navázali hráči Bělčic na gól z konce prvního dějství počátečním tlakem, který ale tým z Volyně ubránil. Následně se zápas odvíjel podle stejného scénáře jako první poločas. Hráči Volyně měli mnoho šancí a za zmínku stojí hlavně šance Temňáka, který ale hlavou napálil břevno. Následně se gólman hostů vytáhnul před přímým kopem Hájka, který vytáhnul nad bránu. Domácí se ale přece jen dočkali! V 72. minutě se v prostoru kolem penaltového puntíku dostal k míči kapitán Mack, který dostal Volyni znovu do vedení. V závěru utkání mohli opět z ojedinělé šance hosté vyrovnat, ale tomu zabránil úžasným zákrokem gólman Mráz.

 

Domácí zvítězili 2-1 dostali se mimo sestup, kam poslali céčko Prachatic, které prohrálo a příští týden budou mít vše ve svých rukou.

 

AUTOR: VÁCLAV PLACHTA



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Čužna [-] (73. J. Peterka [-] ) , P. Pletka [-] , P. Hájek [-] , F. Dlouhý [-] , J. Chvosta [-] (90. M. Nový [-] ) , K. Hájek [-] (79. P. Pubal [-] ) , P. Temňák [-] , A. Mack [-] , J. Procházka [-] , R. Prihara [-]

TJ Sokol Bělčice
M. Mach [-] - M. Vrbský [-] (46. P. Folberger [-] ) , J. Houda [-] , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , K. Hanzlík [-] , T. Ježek [-] (73. M. Fiala [-] ) , A. Ježek [-] , V. Mach [-] , M. Hevera [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 43. P. Hájek - 40. J. Houda , 66. P. Folberger , 69. O. Páca .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - ROTHSCHEDL David, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Volyňští jsou na závěr sezóny v krizi a s Bělčicemi to doma potvrdí prohrou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů