3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé porazilo Sedlec


Branky


20

Důležitý souboj o setrvání v soutěži čekal sedlecké mužstvo na hřišti SK Mladé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Úvod utkání byl opatrný z obou stran a nepřinesl žádnou šanci. V průběhu první půle měli několik náznaků hosté, ale domácí obrana byla pozorná. A pozorná byla i v 15. minutě, kdy ubránila hostujícího Koňaríka, rychle založila útočnou akci, kterou z pravého křídla zakončil parádní střelou na zadní tyč Václav König - 1:0. Hosté mohli vzápětí odpovědět, ale jak střela agilního Koňaríka, tak šance Peterky, brankou neskončila. Na druhé straně mohl navýšit Linhart, který běžel sám na Krále, ale ten domácího útočníka vychytal. A tak udeřili hosté. Střelu Martina Peška ještě domácí brankář vyrazil, ale pouze k nohám Milana Peška, který s pomocí odrazu od domácího beka vyrovnal na 1:1. Vyrovnaný stav ale do poločasové přestávky nevydržel. Pár minut před pauzou totiž Mladé skórovalo podruhé, a to velmi pikantně. Míč od rohového praporu totiž zakroutil Adam Pešek přímo za Krále - 2:1. Domácí mohli skóre ještě navýšit, kdy po nepřehledné situaci nastřelili horní tyč, od které se ale míč odrazil už k hostujícímu obránci, který situaci uklidnil.   Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří měli dvě velké šance, ale nezakončili je podle svých představ. Obrovskou šanci po dvaceti minutách měli domácí, brankář Král už byl překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Reitinger, který míč vyrazil hlavou. V 70. minutě už se ale hráči Mladého radovali. Přímý kop téměř z nulového úhlu rozehrál Vojtěch Moudrý na bránu a míč si našel cestu do sítě mezi tělem a tyčkou brankáře Krále - 3:1. V samotném závěru vychytal Král na brankové čáře ještě Novotného a následně Adama Peška, který šel sám na bránu. Víc se ale v utkání už nestalo, a tak si domácí připsali tři body.   Zdroj: sksedlec.klubweb.cz

 



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Pro nás to bylo vlastně utkání sezóny a dopadlo jako mnoho před ním. V prvním poločase jsme měli často míč na kopačkách, ale stejně jsme ho prohráli. Obrovsky nám schází jakákoliv fotbalovost, přihrát si do šance nebo alespoň vícekrát za sebou, pak se snažíme vše nakopnout, což je ve většině případů úplně k ničemu. Tím, že netrénujeme, nemáme ani potřebnou fyzičku. Druhý poločas byl od nás doslova tragédie. V posledním zápase sezóny se pokusíme o zázrak.



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - A. Kolář [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] (63. Š. Masák [-] ) , D. Ludvík [-] , A. Pešek [-] , F. Topič [-] (68. M. Zemek [-] ) , V. König ml. [-] (75. M. Novotný [-] ) , M. Drábek [-] (80. R. Kneys [-] )

SK Sedlec
D. Král [-] - M. Samohejl [-] (65. L. Bašar [-] ) , R. Hudec [-] , J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , J. Koch [-] , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] (78. O. Voráček [-] ) , M. Pešek [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] (85. T. Folvarský [-] )

ŽK: 60. L. Koňarík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nám by se hodila ztráta Sedlece, takže já osobně budu fandit Mladému. Uhrát si to však musí sám a domácí prostředí bude jeho dvanáctým hráčem. Pokud hosté opět brzy inkasují, budou mít svázané nohy, je to jejich tradiční problém a mohlo by to rozhodnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že přivezeme všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích