J. Tůma 81. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů se rozešla se s týmem Hrdějovic smírně


Branky


81. J. Tůma (p.) - 14. D. Granov
16

Hrdějovicům se v posledním zápase nedařilo a chtěly to napravit v dalším venkovním zápase. Ani po tomto zápase, ale nemohou být spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým začal lépe a úvod zápasu patřil jemu. V zakončení se, ale Hrdějovicím nedařilo a tak žádná ze šancí z úvodu zápasu nebyla využita. Nakocec se Hrdějovice branky dočkaly. Daniel Granov si za vápnem připravil míč a přesnou ranou poslal hosty do vedení. Vstřelená branka, ale hosty ukolébala a do konce prvního poločasu se už nic na hřišti neodehrálo.

 

Začátek druhého poločasu patřil domácím, ale žádná jejich šance v brance neskončila. Když ani hostujicí tým nebyl dopředu úspěšný přišlo krátce před koncem vyrovnání z nařízené penalty. Tu proměnil Jiří Tůma. Branka už nepadla a tak si soupeřy body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Zápas jsme začali aktivněji, dostávali se do šancí, ale koncovka nebo finální přihrávka vázla. Jeden gól se nám přeci jenom podařilo vstřelit, kdy se za vápnem opřel do míče Granov. Poté přišlo naše uspokojení a hra se vyrovnala. Lepší vstup do druhého poločasu měli domácí, ale gól dát také nedokázali. My mohli zápas rozhodnout, měli převahu po většinu zápasu, bohužel naše koncovka byla žalostná. Když už se zdálo, že zápas skončí našim vítězstvím, inkasovali jsme z laciné penalty, kdy soupeř dohrával o deseti kvůli zranění hráčů a ojedinělé se dostal k naší brance. Druhý zápas venku v řadě jsme podali velmi slabý výkon. Příští víkend nás čeká Dvořiště a je co napravovat.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - V. Pavel [-] , V. Brožka [-] , J. Gažák [-] (60. J. Vodička [-] ) , O. Hruška [-] , P. Chromčák [-] (27. J. Tůma [-] ) , J. Kostohryz [-] , L. Tuscher [-] , L. Rolínek [-] , J. Šafránek [-] , M. Popovič [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , L. Kaisler [-] , M. Ridvan [-] (67. O. Lipold [-] ) , M. Studnička [-] (65. F. Leiš [-] ) , M. Hrdlička [-] , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , D. Granov [-] , P. Voráček [-]

ŽK: 50. J. Tůma , 88. M. Popovič - 10. P. Voráček , 80. D. Granov , 85. M. Pavel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hladík Pavel - ERNST Martin, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Důležitý zápas pro oba. Hrdějovice nejspíš už do bojů mezi první trojkou nezasáhnou, ale pomyslnou bramboru určitě budou chtít udržet. Naproti tomu béčko Svinů sice aktuálně obsazuje deváté místo, ale úplně v klidu určitě není, protože sestupové vody nejsou daleko i když se konec sezóny kvapem blíží. Hřiště ve Slavči ale bude dějištěm souboje v němž vyhrají Hrdějky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Hrdějovice po prohře ve Větřní zabodují na plno. Granov všechny útoky zastaví a ze stopera se párkrát objeví i v útoku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů