M. Urazil 40.
J. Kubík 72. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna veze bod z Dolního Dvořiště


Branky


40. M. Urazil , 72. J. Kubík (p.) - 3. F. Persán , 9. J. Šebelka (p.)
16

Dolní Dvořiště přivítalo Zlatou korunu. Jednalo se o souboj týmů z popředí tabulky a čekal se tak kvalitní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel se musel fanouškům líbit. Hrálo se ve vysokém tempu a útok střídal útok. Úvod zápasu začal pro hosty skvěle a po chybě domácího brankáře se trefil František Persán. O chvilku později udeřila Zlatá Koruna znovu. Nařízenou penalnu proměnil Jan Šebelka. Domácí tým nepovedený úvod nezlomil, ale naopak nakopl a Marek Urazil do kocne poločasu snížil na 1:2.

Druhý poločas se domácí tým hnal za vyrovnáním a vyrovnání přišlo z penalty, kterou proměnil Jakub Kubík. Další šance už pochytali výbroně chytajicí brankáři Miroslav Jirkal na domácí straně a Michal Trnka v brance hostí. Zápas tak skončil remízou a pro domácí to znamená ztrátu na druhé místo už šest bodů. I tak se jedná zatím o nejúspěšnější sezonu Dolního Dvořiště v I.B třídě.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Zápas se mi hodnotí, když vezmu všechny okolnosti celkem dobře. Brzy jsme prohrávali 0:2 po našich chybách. A v 10.minutě jsem se bál, že je po zápase. Ale kluci začali ukazovat svou sílu a pomalu jsme začali soupeře přehrávat. Odměnou nám bylo snížení. Ve druhém poločase jsme zaslouženě vyrovnali a byli jsme blízko i dokonání výhry. Zápas, ale skončil remízou. Myslím, že nakonec pro obě strany spravedlivá. Co se týče samotného zápasu, tak se musel divákům líbit . Hrálo se nahoru, dolů s velkým množstvím šancí. Oba golmani, ale předváděli výborný výkony. Sice jsme tímto zápasem nejspíše ztratili šanci na druhé místo, ale i tak musím kluky pochválit. Brzy jsme prohrávali, a opravdu jsem mel strach, co to s týmem udělá. Ale naopak je to nakoplo a začali jezdit po zadku. Vyrovnali a sahali jsme po výhře . Vyzdvihnout musím našeho Jirkala. I když asi poprvé v sezóně udělal chybu (soupeř skóroval na 0:1) ,tak opět ukázal, že je minimálně v Jihočeským kraji jeden z nejlepších gólmanů. A my se opravdu můžeme o něj opřít. Teď se musíme připravit na Hrdějky. Pokud zabodujeme, zajistíme Dolnímu Dvořišti bronz. A to je nejlepší umístění, kdy DD hrálo 1.B




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] , L. Doucha [-] (53. M. Rubeš [-] ) , P. Pecha [-] , M. Tesař [-] (89. J. Kříž [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (64. P. Hošek [-] ) , P. Micák [-] , J. Fořter [-] (22. F. Sulzer [-] )

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Zajíc [-] , M. Kalista [-] , J. Wagner [-] , B. Miletić [-] - J. Šebelka [-] (90. L. Rapčan [-] ) , F. Persán [-] , M. Rytíř [-] - J. Sláma [-] (90. J. Král [-] ) , D. Fuciman [-] , M. Král [-]

ŽK: 48. J. Kubík , 62. P. Hošek - 57. B. Miletić .
Hráči zápasu: M. Jirkal - M. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hučík Michal - ZABILKA Luboš, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Okresní derby a šlágr kola - jedině tak se dá pojmenovat klání mezi Dolňákem a Zlatkou. Dvořiště má ohromně silný tým a když mu zápas sedne, domácí prostředí mu k výhře pomůže. Navíc svěřenci Štefana Bršťáka mají soupeři co vracet z podzimního zápasu. Tým Zlaté Koruny má na papíře také velkou sílu, ale z výkonu na hřišti už totožný pocit nemám a málokde jsem vidět takovou fungující partu, jako právě v Dolňáku. To rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola. V Dolním Dvořišti to bylo hodně těžký utkání. Zlata Koruna chce jeďte zabojovat o třetí místo. Vrací se Honza Šebelka. Mám informace, že jeho srdce teď buši o sto šest. 1:3 Honza Šebi Koller hattrick!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích