Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Branky


17

Na domácím hřišti přivítali Sedlečtí fotbalisty Dolního Dvořiště, kteří se nacházejí na špicy tabulky, konkrétně na třetím místě. Ani zdaleka nemohl trenér domácích Stanislav Šindelář využít všechny fotbalisty, o to těžší zápas to pro sedlecké byl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku vzali otěže utkání hosté a tlačili se do útoku. V 9. minutě se dokázali poprvé prosadit, po ztrátě domácích ve středu hřiště se po rychlém brejku prosadil kanonýr hostů Marek Urazil - 0:1. Nadále hosté drželi balón daleko častěji, ale branka mohla padnout i na druhé straně, po kombinaci na levé straně se před brankářem Jirkalem objevil útočník Reindl, ale jeho střelu dokázal Jirkal nohou bravurně vyrazit. Snaha hostů končila především na nepřesné koncovce, ale těsně před poločasem, v minutě 43. se Jakub Kubík střelou z hranice vápna trefil přesně - 0:2.    Druhé dějství začalo prakticky tam, kde první skončilo, fotbalisté Dolního Dvořiště drželi míč a vytvářeli si příležitosti ke střelám, které ale mířily většinou mimo tyče. V 65. minutě se skóre změnilo, po nepřesné přihrávce domácích se míče zmocnili hosté, poslali jej na útočníka Tadeáše Zemana a ten zakončil mezi nohy brankáře Belavusaua - 0:3. Poslední destiminutovku načal krásně kapitán hostů Šimon Štifter, nechytatelnou střelou do šibenice poslal zvýšil skóre na 0:4. V minutě 84. po přihrávce z levé strany se ocitl před brankářem sám hostující Patrik Hošek a střelou k tyči udělil Sedlci bůra - 0:5. Aby toho pro Sedlec nebylo málo, tak navíc, v minutě 87., vystřelil na branku Šimon Štifter, jehož střela byla tečována do protipohybu brankáře a míč tak skončil v síti po šesté - 0:6. Jednoznačné a zasloužené vítězství lepšího celku z Dolního Dvořiště.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Soupeř z Dolního Dvořiště byl daleko lepší než my a zaslouženě zvítězil. V prvním poločase jsme mohli vstřelit branku, ale nejspíše by to vůbec nic nezměnilo, hosté byli pohyblivější, rychlejší, často na míči. Právem jsou na předních příčkách, my se musíme připravit na další důležitý zápas venku a zvládnout ho, i když ve Frymburku se vždy těžko hraje.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jeli do Sedlece pro body. Ty vezeme. 6:0 je pro domácí myslím ještě celkem dobrej výsledek. Mohlo to být mnohem více. Samotný utkání bylo celkem jednoznačný a domácí nás nepotrápili. Měli tam asi 2 šance, ale Jirkal si s tím poradil. Celkově ten zápas probíhal úplně v klidu. My splnili to pro co jsme tam jeli. Domácí hráli na co mají. Vyzdvihnout musím Jakuba Kubíka. Velikej pracant na hřišti. A odměnou mu byl i krásnej gól. Musím zmínit i atmosféru na Sedleckém stadionku. Od hráčů po domácí příznivce úplně všichni v pohodě. Dlouho jsem se s tím nesetkal. Za týden doma derby se Zlatkou. Na to se musíme pečlivě připravit a vrátit jim podzimní porážku .



Sestavy


SK Sedlec
V. Belavusau [-] - M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] , D. Reindl [-] , M. Pešek [-] (69. O. Voráček [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] (69. R. Hudec [-] ) , V. Kozel [-] , L. Bašar [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] (55. J. Fořter [-] ) , T. Zeman [-] (66. P. Hošek [-] ) , P. Pecha [-] , O. Kouba [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (77. F. Sulzer [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (83. V. Lattner [-] ) , M. Tesař [-]

ŽK: 55. M. Pešek - 8. P. Micák , 18. T. Zeman , 35. P. Pecha , 89. M. Tesař , 89. F. Sulzer .
Hráči zápasu: J. Kubík , O. Kouba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - MROSKO Tomáš, ČERVENEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme o udržení, budeme bojovat. Sice se nám na Dolňák poslední zápasy nedařilo, ale hráli jsme vždy na soupeřově hřišti, doma to budeme chtít změnit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů