M. Homer 29.
S. Churan 49.
M. Ridvan 60. (vl.)
M. Ješina 63.
4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní doma opět vyhrálo


Branky


29. M. Homer , 49. S. Churan , 60. M. Ridvan (vl.) , 63. M. Ješina - 18. D. Granov , 35. M. Studnička , 74. M. Pavel
17

Větřní hraje doma výborně a tentokrát to pocítily Hrdějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas se spoustou nepřesností začal lépe pro hosty a Daniel Granov je poslal akrobaticky do vedení 0:1. Za domácí vyrovnal Milan Homer, ale do konce poločasu vrátil hostům vedení Miroslav Studnička. 

Do druhého poločasu poslal domácí trenér do hry patnáctiletého Simona Churana a ten po čtyřech minutách vyrovnal. Klíčové okamžiky se odehrály mezi 60-63 minutou, kdy si Hrdějovice vstřelily vlatsní branku a další jim vstřelil domácí mIroslav Ješina. Hrdějovicům se už podařilo pouze snížit zásluhou Miroslava Pavla na 4:3. Víc se už nestalo a tak Větřní doma znovu vyhrálo. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): V týdnu jsme si museli opět vyříkat předchozí propadák v Kameňáku a do toho jsme hodně bojovali se sestavou, protože hned 6 lidí je zraněných, což je opravdu hodně, ale bohužel to tak je a museli se obvolávat lidi, kteří moc už nechodí, nebo úplně skončili kariéru. Za to bych jim chtěl poděkovat, že nám šli pomoc. Celkový zápas byl vyrovnaný a spíše remízový. Soupeř měl taky podle zpráv neúplný kádr a tak dal taky šanci širšímu kádru. Každopádně jsme chtěli zápas vyhrát a napravit si reputaci z minulého zápasu a zároveň udržet domácí jarní neporazitelnost. Poločas jsme prohrávali, ale řekli jsme si v kabině, že máme na to zápas otočit, ale že musíme více hrát po stranách a musíme mít lepší pohyb. To se nám povedlo a i díky dobrému střídání, kdy jsme o poločase dali šanci 15 ti letému Churanovi, který hru oživil. Dokonce vstřelil branku a ještě měl jednu velkou šanci. Určitě odehrál velmi dobrý poločas a neztratil se mezi chlapama. Dokázali jsme si opět pomoct standardkou, což mě těší. Celkově kluky pochválím za kvalitní výkon a hlavně za bojovnost a víru zápas zvrátit. Ještě zmíním dvě asistence Konečného. Ten sice góla nedá, i kdyby měl otevřený metr před sebou vrata od stodoly, tak by to dal vedle, ale jeho taťka si čte hodnocení, tak musím aspoň zmínit, že Lukáš nahrál na dva góly :-). Teď jedeme do Dřítně a už musíme něco uhrát i venku. Věřím, že se nám vrátí hráči po zranění a konečně uděláme body venku! Za výkon pochválím i Hrdějovice které podaly sympatický výkon i v duchu fair-play byl celý zápas.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Větřní jsme nejeli úplně v optimální sestavě. Zápas začal ve velmi opatrném tempu s nepřesnostmi na obou stranách. Šli jsme do vedení, kdy se trefil akrobaticky nádherně Granov, domácí srovnali, přesto do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem. Druhý poločas byl z naší strany přehlídka individuálních chyb a domácí nabídnuté šance trestali. Třemi góly zápas otočili, my už jenom stačili korigovat. Co se týče jara, tak od nás nejslabší výkon, domácím stačil k výhře hodně průměrný výkon.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , M. Ješina [-] , A. Krák [-] - L. Konečný [-] , J. Taher [-] (90. J. Fleischmann [-] ) , P. Kotlár [-] - A. Kachmar [-] (87. J. Seltsam [-] ) , T. Hromada [-] (46. S. Churan [-] ) , R. Weinhard [-] , M. Homer [-] (71. T. Kalkuš [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Pavel [-] (75. D. Švarc [-] ) , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] (82. P. Šíp [-] ) , P. Kukačka [-] , D. Granov [-] , F. Leiš [-] , J. Knotek [-] (60. M. Babec [-] ) , P. Voráček [-] , M. Danda [-] (75. J. Melichar [-] )

ŽK: 80. L. Konečný , 90. M. Votýpka , 90. A. Krák - 44. M. Pavel , 90. D. Švarc .
Hráči zápasu: M. Ješina , R. Weinhard .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKA Filip - PÁNEK Milan, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: remíza

Větřní hraje doma dobře, v obou zápasech, které s námi odehráli se mi líbilo jak vědí co chtějí hrát. Hrdějovice mají dobrou sezónu. Může se hrát pěkný zápas, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů