1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bita o první místo pro domácí


Branky


19

Zápas o první místo rozhodl už ve čtvrté minutě Dominik Šrámek. Zápas dopadl nedobře pro hostujicího brankáře, který utrpěl zlomeninu nohy a zároveň dostal červenou kartu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil domácí tým velmi aktivně. Po čtyrech minutách vystihl Dominik Šrámek špatnou rozehrávku hostí a po kličce brankáři Olivovi poslal domácí do vedení. První poločas se hosté spíše bránili a občas zahrozili ze standardních situací, ve kterých, ale nebyli schopni zamířit mezi tři tyče. Domácím opět vázla finální přihrávka a jejich centry končily na hlavách hostujících obránců. Hostujicí celek měl šanci vyrovnat, ale domácí ve stoprocentní šanci podržel domácí brankář Šimon Hošna. Na konci poločasu špatně vyběhl hostující gólman Oliva mimo vápno a střetl se se Šrámkem, který od něho odlétl tak, že udělal salto. Hostující gólman si u toho smolně zlomil nohu a ještě, když ho odnášeli na nosítkách, tak u toho viděl červenou kartu. V druhém poločase šel do hostující brány Martin Sládek a hostujicí tým tak dohrával o deseti lidech Hosté opět hrozili ze standardních situací, ale nedokázali opět vystřelit na branku. Domácím tým se snažil co nejvíce střílet, ale všechny střely, až asi na dvě, které šly přímo po zemi doprostřed, letěli nad bránu. Jednou pomohlo hostím i břevno.

Rezerva Malše Roudné se tak dostala zpět do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Šimon Hošna (brankář): Sice jsme opět nedávali šance a nešla nám finální přihrávka, ale vyhráli jsme, takže u nás panuje spokojenost.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Co k zápasu říci. Tuhle sezónu jsme s Roudným prohráli oba zápasy a dostali dohromady 3 góly. Nutno říci, ze všechny byly po našich chybách. Ve 4. minutě Průdek váhal s rozehrávkou a domácí útočník díky své dravosti vybojoval se štěstím balon, potom šel do souboje s našim golmanem, opět se balon odrazil k němu a dával do prázdné. Roudné bylo převážně první půli velmi silný na míči, hráli pěkný kombinační fotbal a jasně nás přehrávali. Ovšem první půle vážnější šanci nenabídla. Ve 45. minutě dostal domácí útočník balon za obranu, srazil se s našim golmanem a výsledek? Zlomená lýtková kost, přetržený vazy v kotníku a na cestu do nemocnice dostal červenou kartu - tím nehodnotím zda byla udělena správně nebo ne. Zákrok vypadal velmi ostře! Do druhé půle šel chytat hráč z pole Martin Sládek. Roudné drželo balon a my se snažili hrát na brejky. Na to, že jsme byli o 10ti, tak jsme podali mnohem lepší výkon než v 11ti první půli. Roudné obstřelovalo naši branku, dalo jedno břevno. Pár střel šlo na branku, ale Šláďa ukázal, že se dá celej poločas odchytat bez rukou:-). My jsme měli za druhou půlku jednu velkou šanci, ale Kamča nezpracoval. Jinak tam byly náznaky a hodně standardek. Škoda, za druhou půlku a bojovnost v ni bych nás odměnil bodem. Nedá se nic dělat, všechny týmy z první 5 máme za sebou, takže šance na první místo je a my se nevzdáme. Gratuluju Roudnému k výhře.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] , D. Zíka [-] - D. Cepák [-] (53. P. Červený [-] ) , D. Hrouda [-] , R. Bilas [-] , M. Neckář [-] , L. Wohlgemuth [-] , L. Skála [-] (85. P. Volák [-] ) , D. Šrámek [-] , F. Pazourek [-] (87. R. Jinšík [-] ) , J. Tomášek [-] (70. A. Stankay [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Štemberk [-] , M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] , M. Samborský [-] , M. Sládek [-] - A. Prokop [-] , V. Kotalík [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] - K. Kubíček [-] (79. J. Rožboud [-] ) -

ŽK: 65. D. Zíka , 68. F. Pazourek - 40. A. Prokop . ČK: 45. P. Oliva .
Hráči zápasu: Š. Hošna , D. Hrouda , R. Bilas , D. Šrámek , D. Zíka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - HERZOG Radek, POJAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tohle bude zajímavý zápas, kdybychom nehráli ve stejnou dobu určitě se jdu podívat. Ale myslím si, že pokud Roudné nebude mít nějaké posily z A týmu, tak si Kameňák udrží 1.misto a do kráčí si pro postup. 1-4