0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou všechny body


Branky


18

Hrdějovice pokračují ve vydařené sezoně. Tentokrát to odnesly Loučovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařená sezona Hrdějovic pokračuje. Tentokrát to odnesl tým Loučovic, kterému se naopak hodně nedaří. Zápas byl především čekáním na první branku hostí v síťi domácího týmu, ve které dělal co mohl výborně chytajicí Martin Hüttner. Na vše nemohl stačit a tak ho po 34. minutách překonal mladý útočník věkem ještě dorostenec Lukáš Kaisler. Ten do konce poločasu vstřelil ještě jednu branku a k němu se přidal Miroslav Tressl. Poločas byl tedy 0:3 pro hosty a bylo rozhodnuto. 

V druhém poločase Lukáš Kaisler završil hattrick a jednu branku přidal Miroslav Pavel. Hrdějovice zahodily další veliké šance, včetně dvou penalt a i tak vezou pohodlnou výhru 0:5. Domácí tým si tak zadělává na veliké problémy. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Zápas se mi hodnotí jen velmi těžko. Třetí bůr v řadě, potřetí za sebou bez střely na bránu. Další dvě kolena v hajzlu.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Zápas v Loučovicích měl jednoznačný průběh. Domácí odolávali první půl hodinu, než se nám podařilo vstřelit první gól. Hru jsme kontrolovali a přidali další branky. Skóre zápasu mohlo být i vyšší nebýt dobrého výkonu domácího gólmana a našich nevyužitých šancí, včetně dvou penalt. Hattrickem se blýskl dorostenec Kaisler.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , B. Bäuml [-] , J. Peltán [-] (77. R. Šedivý [-] ) , T. Dostál [-] , Z. Chupík [-] (32. L. Kubát [-] ) , J. Černý [-] (66. V. Hammer [-] ) , J. Fejtek [-] , M. Zayml [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] (69. J. Melichar [-] ) - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , L. Kaisler [-] (80. T. Peiger [-] ) , M. Hrdlička [-] (73. J. Knotek [-] ) , O. Lipold [-] , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (77. J. Melichar [-] ) , D. Granov [-] , L. Kučera [-]

ŽK: 65. M. Hrdlička .
Hráči zápasu: M. Hüttner - L. Kaisler , P. Kukačka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mráz Marek - FRČEK Filip, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zdě věřím hostům.