Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:30

5.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Počenice - Tetětice
Josef Hrušák - předseda TJ Počenice-Tetětice: Konečně mohu říct, že jsme dokázali soupeře přehrát. Střílky to na nás moc neumí, z posledních deseti vzájemných zápasů jsme 8x zvítězili. Na naši vedoucí branku Střílky ještě zareagovaly vyrovnáním, velmi důležitý byl však gól do šatny, který vsítil Šimčík po dlouhém autu H. Zbořila. Ve druhé půli jsme postupně navyšovali skóre, k tomu jsme nastřelili ještě třikrát břevno brány hostů. Kromě dobrého výkonu celého mužstva bych chtěl zmínit první hattrick Petra Šimčíka v našem dresu.

Družstevník Střílky
Pavel Mikulčík - Střílky: Dnes jsme hráli dobrý fotbal, ale jen do patnácté minuty. V té době jsme měli dvě šance, které jsme bohužel neproměnili. Již ve 12. minutě jsem musel střídat Machalu pro zranění. Po úvodní čtvrthodině převzali iniciativu domácí a z první střely na bránu otevřeli skóre. Na konci poločasu jsme domácí zatlačili a Hubr pohotově vyrovnal. Hned v následující minutě jsme nepochopitlně darovali Počenicím druhý gól. O přestávce jsme si v kabině řekly, že se dá výsledek zvrátit, ale už nesmíme inkasovat. Ze druhé půle uběhlo třicet vteřin a domácí nastřelili břevno naší brány. Ještě v téže minutě náš obránce školácky chyboval a domácí dali pohodlně na 3:1. Ve zbytku zápasu jsme se už nezmohli prakticky na nic a naopak ještě dvakrát inkasovali. Nějak nemůžu pochopit, že čtyři z pěti branek jsme soupeři nachystali sami a dále pak také skutečnost, že nejstarší hráč v našem mužstvu Hubr nejvíce bobuje a nejvíc toho naběhá?! Ještě si dovolím pozvat naše příznivce na příští zápas doma s Němčicemi. Jistě padne spousta gólů do obou branek, jelikož se v poločase mění strany. Jsem velmi rozladěn výkony mých svěřenců a zřejmě budu muset znovu oslovit bývalé hráče, protože ti zápas odmakají od začátku do konce.



Sestavy


TJ Počenice - Tetětice
R. Harásek [-] - M. Tesař [-] , L. Tesák [-] , V. Zbořil [-] (78. J. Gröpl [-] ) , P. Štolfa [-] (75. M. Barnet [-] ) , J. Hrušák [-] , S. Juřena [-] (63. T. Jánský [-] ) , D. Vlha [-] , H. Zbořil [-] (83. M. Večerka [-] ) , K. Cigánek [-] , P. Šimčík [-]

Družstevník Střílky
L. Strýček [-] - L. Sádlík [-] , V. Vitoul [-] - T. Daníček [-] , L. Machala [-] (10. J. Silný [-] ) , P. Dvouletý [-] , M. Stuchlík [-] (83. M. Svítek [-] ) , P. Tomaštík [-] - K. Nezdařil [-] , Z. Holub [-] (78. L. Hlaváč [-] ) , M. Hubr [-]

ŽK: 34. H. Zbořil - 63. P. Tomaštík .
Hráči zápasu: P. Šimčík - M. Hubr .
Místo: Počenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VESELÝ Václav - SURÝNEK Břetislav (N), KREJČIŘÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 13 50:17 34
2 Žeranovice 13 38:25 28
3 Rymice 13 44:20 28
4 FC Morkovice B 13 43:32 22
5 TJ Sokol Němčice 13 39:31 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 21
2 Marek Měrka 20
3 Milan Roubalík 15
4 Petr Zámorský 10
5 Radek Ponížil 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Jiří Klik 33 53,2% 0
3 Lenka Vaculíková 33 44,6% 0
4 Libor Adamik 33 53,2% 0
5 Radim Matuška 27 55,1% 0
Zobrazit celou tabulku