0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2022 17:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd veze všechny body z Dolního Dvořiště


Branky


11

Bitva týmů ze špičky tabulky dopadla lépe pro hosty z Kamenného Újezda. Opět se střelecky prosadila produktivní dvojice Aleš Prokop a Petr Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl už v 5. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil kapitán Aleš Černý. Poté hosty Dolní Dvořiště zatlačilo. Hrozilo především z centrů do vápna. Na konci poločasu dal tzv. šatňáka Barnyk. Do druhýho poločasu nastoupil Kamenný Újezd s tím, že bude pokračovat ve hře na brejky a přidá ještě góly. To se hostům povedlo v 60. minutě, kdy Prokop našel Dvořáka průnikovkou za obranu, proti tomu vyběhl gólman a Dvořák po kličce dával přes obránce do prázdné brány. Dolní Dvořiště si vytvořilo dost nadějných šanci, ale buď to šlo kousek vedle branky a nebo nad branku. Štifter se prokličkoval asi mezi třemi hráči a nastřelil tyč. Potom propadl balon do vápna a Urazil asi snad z metru trefil břevno.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme šli do zápasu bohužel bez Fořtera, který se zranil v Mladém . Kouba s Micákem hráli se šrámama a nebyli taky stoprocentně fit. Nakonec musel dolů i Štifter, který dohrával poslední 20 minut se zraněním. Nicméně si myslím, že vyhrál horší tým. Kameňák nám dal lekci z produktivity. Když to shrnu . Měli 5 šancí, dali 3 góly . Naopak my by jsme nedali gól možná ani kdyby si tam gólman ustlal a v klidu spal. Bohužel i takové zápasy jsou. Kluky na druhou stranu musím pochválit. I když jsme prohrávali, tak makali až do konce. Opravdu nechali na hřišti všechno. Nevzdali to. A tohle nás musí nakopnout do dalších zápasů. Dnes prostě zápas blbec. Nesluší mi hodnotit výkon rozhodčích . Ale když už to neumí nebo dělá schválně, tak aspoň ať není arogantní a namachrovanej na kluky co hrají na hřišti. My se teď musíme připravit a hlavně dat dohromady na Roudné .

TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Opět jsme hráli co jsme potřebovali. Musím pochválit cely tým za bojovnost a velmi důležitý body. Dolní Dvořiště je doma hodně silný a taky jsme to pocítili.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] , P. Pecha [-] (70. L. Plosz [-] ) , Š. Štifter [-] (79. J. Kříž [-] ) , M. Urazil [-] , P. Micák [-] (85. V. Lattner [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , M. Rubeš [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Štemberk [-] , M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] , M. Samborský [-] (69. M. Sládek [-] ) - P. Dvořák [-] (87. M. Fousek [-] ) , A. Prokop [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] , M. Barnyk [-] (82. V. Šimek [-] ) - K. Kubíček [-] (53. V. Kotalík [-] ) -

ŽK: 61. M. Urazil , 63. T. Zeman - 80. A. Prokop .
Hráči zápasu: Š. Štifter - P. Dvořák , A. Černý , P. Oliva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas a za mě skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů