0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Branky


18

Dolní Dvořiště zajíždělo na hřiště týmu Sk Mladé. Tam ho čekal nepříjemný domácí tým, který boduje hlavně doma a těžký terén.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc veliké kvality nenabídl a týmy se potýkaly spíše s těžkým terénem. Do druhého poločasu už nastoupilo Dolní Dvořiště v mnohem vyšším tempu a Pecha skvělou individuální akcí nabídl branku pro Urazila. Krátce na to vyslala parádní kolmici Zeman a Urazil dal svou druhou branku. Třetí branku přidal po výborné individuální akci kapitán Štifter a bylo rozhodnuto. Bohužel Dolní Dvořiště přišlo minimálně pro další zápas o vyloučeného Jakuba Kubíka. 



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jak už jsem avizoval v týdnu . Do Mladého jsem jel trochu s respektem. Vím jak jsme na tom, když vyrazíme mimo naše hřiště. První poločas jsme se bohužel nemohli vůbec chytnout, dělali jsme zbytečné chyby a v zakončení nám to trochu vázlo. Při vší úctě. Terén nám dělal trochu neplechu. O přestávce jsme si něco řekli a kluci nastoupili do druhého poločasu, jako vyměněný. Okamžitě přišpendlili soupeře na jeho půlku a začali si vytvářet šance. Do klidu nás pak hodil Urazil, který dvakrát skóroval. Nejprve po krásné akci Pechy, který se šikovně proháčkoval do vápna a předložil míč Markovi, jak na zlatém podnose. Poté ho Zeman krásně poslal do sóla. Úplný klid nám dal Štifter, který si udělal s domácích hráčů slalomové tyčky a ranou pod břevno uzavřel skóre. Body povinnost. Spokojenost na půl. Zbytečná červená, nějaký šrámy a teď se musíme připravit na těžký utkání s Kameňákem. Bude to těžký zápas, ale věřím, že atraktivní a body před prodlouženým víkendem zůstanou doma .



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - Š. Masák [-] (61. M. Novotný [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , P. Ira [-] (67. M. Zemek [-] ) , M. Drábek [-] , P. Schuster [-] , F. Topič [-] (72. A. Kolář [-] ) , P. Šimek [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] (67. V. Lattner [-] ) , T. Zeman [-] , P. Pecha [-] , M. Rubeš [-] (46. F. Sulzer [-] ) , M. Urazil [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (61. J. Macanovič [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , Š. Štifter [-]

ŽK: 16. V. Šafrata , 65. V. Moudrý , 75. M. Drábek , 90. F. Červený - 16. T. Zeman , 40. J. Kubík , 62. L. Doucha , 91. P. Pecha . ČK: 72. J. Kubík .
Hráči zápasu: P. Pecha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Lukáš - RYKLÍK Filip, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Mladého jedeme s respektem,protože sami víme jak to je u nás když opustíme DD :-) ,ale pokud chceme hrát na špičce,tento zápas by jsme měli zvládnout.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích