4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd začal jaro výborně


Branky


16

Kamenný Újezd přivítal Zlatou Korunu. Jednalo se tak o souboj týmů ze špičky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým opět potvrdil, že mu skvěle funguje defenziva a může spolehnout na své střelce. Hostujicí Zlatá Koruna měla nejblíže k brance, když domácí zachránilo brevno. Spoustu akcí Zlatá Koruna nedotáhla a naopak domácí tým se mohl spolehnout na své ofenzivní tahouny. Jedním z nich je nejlepší střelec soutěže Aleš Prokop, který na konci poločasu po narážečce s Kubíčkem postupoval sám na brankáře hostí, tomu udělal kličku a poslal svůj tým do vedení.

Druhý poločas zvládl domácí tým ještě lépe a po střele Prokopa se dostal k odraženému míči Kamil Kubíček a zvýšil na 2:0. Pak se opět připoměl Aleš Prokop, který se uvolnil na hranici vápna a střelou, která olízla tyč zvýšil na 3:0. Na 4:0 zvýšil Petr Dvořák, když dorazil střelu Štemberka. Domácí tým je se ztrátou dvou bodů za první rezervou Malše Roudné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Hráli jsme co jsme potřebovali, Zlatka měla jedno břevno a pár nadějných situací, které nedotáhla do konce. Od nás zaslouží pochvalu každý, kdo byl na hřišti.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Samborský [-] , M. Sadloň [-] (74. J. Rožboud [-] ) , D. Průdek [-] , J. Havlíček [-] - M. Štemberk [-] , P. Dvořák [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-] - K. Kubíček [-] (70. M. Špát [-] ) , V. Kotalík [-] (84. L. Prokeš [-] )

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - M. Kalista [-] (74. J. Šebelka [-] ) , B. Miletić [-] , J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] - M. Štěpánek [-] (75. J. Kajgr [-] ) , D. Bjaček [-] (46. J. Sláma [-] ) , M. Rytíř [-] , F. Persán [-] - M. Král [-] (85. J. Král [-] ) , D. Fuciman [-]

ŽK: 30. M. Samborský , 36. A. Černý , 59. D. Průdek - 11. B. Miletić , 17. J. Zajíc , 32. J. Wagner , 45. F. Persán , 58. M. Trnka , 59. D. Fuciman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - ROTHSCHEDL David, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Zlatá Koruna je moje srdcovka. Herně šla hodně nahoru a tak věřím, že v Kameňáku zvítězí, i když to nebude mít jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích