Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště zvládlo těžký zápas ve Frymburku


Branky


16

Těžký zápas čekal Dolní Dvořiště, které zajíždělo do Frymburku. Zde se nikomu nehraje dobře a poznal to i hostujicí tým. Ten nakonec pod vedením kapitána Šimona Štiftera urval tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště nezačalo vůbec dobře a Stanislav Budík poslal domácí do vedení. Hostujicí získal převahu, ale neproměnil žádnou ze svých šancí. Až přišla hrubá chyba domácího brankáře a Marek Urazil vyrovnal. Do konce polčoas už branka nepadla a tak se šlo do kabin za stavu 1:1

Druhý poločas byl honem hostí za výhrou a tu jim nakonec vystřelil kapitán Šimon Štifter, který vstřelil dve branky a dovedl tak svůj tým k výhře 1:3. Za týden čeká Dolní Dvořiště zápas týmů ze špičky tabulky, když přijede rezerva Malše Roudné. Frymkburk hraje znovu doma, když přivítá Větřní.

Zápas z pohledu Milana Račáka (Frymburk)

Brzo jsme potrestali chybu v rozehrávce hostí. Dostali jsme pak blbej gól z půlky hřiště po nákopu, kdy udělal chybu nás brankář. Ten ale pak zase nějaké šance hostů chytil, takže mu nemáme co vyčítat. Navíc běžně nechytá a my byli rádi, že tam šel. Celkově první poločas byl jakš takš vyrovnaný. Zranil se nám, ale asi ve 30 minutě Šisler, což pro nás bylo oslabení. Ve druhém poločase nám postupně docházely síly, do toho jsme to prostřídali a bohužel se kvalita neudržela. Dolňák si pomáhal nákopy na toho jejich rychlého útočníka. Nám se nepovedlo víc držet míč a hrozit vepředu, takže i když obrana v celku zvládala, valilo se toho na ní postupně víc a víc. Podle mě jsme zaslouženě prohráli. Ukázalo se, jak je důležitá zimní příprava, která v našem podání nebyla úplně ideální a asi nás to bude trápit celé jaro.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Zápas se hrál na těžkém terénu, což se dost projevovalo. Povedlo se nám jít brzo do vedení, ale postupem času se hosté dostávali víc a víc do hry, což nakonec vedlo k otočení skóre. Dolňák si vedení pohlídal a kromě pár náznaků šance ze standartek nás do ničeho nepustil. Zaslouženě si odvezli všechny tři body. Dobrý výkon podali uprostřed hřiště Fanda Fatura a Karel Malák. Speciální poděkování patří Fandovi Malinovi, že si stoupnul do brány a zastoupil naší brankářskou jedničku Marka Vítka, který nemohl chytat. Děkujeme všem, co se přišli podívat na zápas. Snad jim dáme brzo důvod k radosti.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Na první jarní kolo nás čekal těžký soupeř. Jak je známo. Ve Frymburku to není vůbec jednoduchý, a když tam jedete, tak už po cestě prohráváte 1:0. Tamní atmosféra je opravdu divoká . A co člověk nechtěl. Bum 4.minuta, naše chyba a prohráváme. Poté začalo naše představení zahozených šancí. Zaplať pánbůh, že domácí gólman udělal hrubici a nám se podařilo srovnat. Dále jsme měli převahu, ale půle zůstala vyrovnaná výsledkově. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme trpělivý a góly přijdou . Povedlo se a Štifter dvakrát udeřil. Zejména druhý gól byl parádní. Jsem rád, že jsme zapas zvládli a vstoupili do sezóny výhrou. Teď se musíme připravit na Roudné, bude to velmi těžký, na druhou stranu atraktivní zápas, ale věřím, že ho zvládneme.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Malina [-] - F. Fatura [-] - J. Ribár [-] , S. Budík [-] (81. D. Račák [-] ) , K. Malák [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , A. Točík [-] (62. M. Králik [-] ) , L. Brůha [-] (62. M. Malina [-] ) , O. Malák [-] , J. Šisler [-] (33. R. Bagoni [-] )

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , M. Rubeš [-] (57. J. Kříž [-] ) , P. Micák [-] (77. F. Sulzer [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] , J. Kubík [-] (86. V. Lattner [-] ) , L. Doucha [-] , M. Urazil [-]

ŽK: 65. J. Ribár , 70. F. Fatura , 70. M. Račák , 92. K. Malák - 91. J. Fořter .
Hráči zápasu: J. Krenauer , Š. Štifter .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, BRT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Dolňák, který opanuje čtvrté místo tabulky bude brát ve Frymburku všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů