Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor se raduje z bronzu


Branky


15

V posledním utkání sezóny přivítal Meteor na svém hřišti "Čtyrák" a o kvalitní podívanou tak bylo postaráno. Zápas dvou mužstev z popředí tabulky sledovalo 100 diváků a většina mohla být po vítězství domácích 3:1 spokojena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvoubrankový náskok

Do zápasu vstoupil lépe Meteor, který hned v prvních minutách zatlačil soupeře až před vlastní bránu a po centru Velka chyběly Nerudovi pouze centimetry, protože jinak by uklízel míč do prázdné brány. V další šanci se po přiťuknutí Velka objevil opět Neruda, ale přestřelil bránu. V 10. minutě to střelou na přední tyč zkoušel Kollárik, který ovšem trefil pouze boční síť. O pár minut později už ale gól padl, když obrovskou chybu vytvořil kapitán hostí Pecha, jenž na polovině hřiště nikým neatakován podskočil balón, který si doběhl Neruda a přihrávkou vedle sebe našel volného Kollárika, který přidal svoji 12. sezónní branku. Poté trochu zahrozili také hosté, jenomže ani z přímého kopu a ani z rohového kopu branka nepadla. Ve 23. minutě to málem bylo už o dva góly, když si centrovaný míč srazil na tyč jeden z hostujících obránců. Krátce na to vytvořili minelu také domácí, ale ta ani nadvakrát nebyla potrestána, když proti zakončení dobře zakročil Šedivý, společně s dalším obráncem. Hra se rychle přelévala ze strany na stranu. Ve 25. minutě měl velkou šanci na skórování Sedláček, který ale střelou ze strany nepřekonal Hučíka. O minutu později se do zakončení dostal na druhé straně Dubský, kterého vychytal Šedivý a hned z následné akce to po centru od Štumfola zkoušel, efektně nůžkami Kollárik, bohužel pro domácí neefektivně. Ve 34. minutě se skóre opět posunulo. Tentokrát Sedláček našel v dobrém náběhu Velka, který střelou okolo brankáře zvýšil náskok Meteoru. V závěru poločasu byly k vidění ještě tři velké možnosti. Nejprve se z malého vápna netrefil mezi tři tyče Dubský a posléze Sedláček nevyužil protiútok, kdy se po hezké nahrávce od Velka hnal sám na brankáře. Poločas zakončila bomba do břevna, kterou vyprodukoval Fiala a následná dorážka Nerudy, kterou však brankář vyrazil. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:0.

Domácí zvýšili na rozdíl tří branek a hosté už jen korigovali výsledek na 3:1

Hned z kraje druhé půle hosté vymysleli hezkou kombinaci, ale samostatný únik vychytal výborným zákrokem Šedivý. Z následného rohového kopu míč vyplaval až u Dubského, který nůžkami trefil břevno. Poté měl dobrou šanci ke skórování Kollárik, který si našel odražený míč ve vápně, ale zamířil o kousek vedle tyče. Z další situace už domácí skórovali, ale asistujícímu Kolářovi byl odmáván ofsajd. Regulérní branku tak domácí zaznamenali až v 75. minutě, když se po rohovém kopu Kollárika dostal balón na hlavu Janošíka, který zvýšil na 3:0. V 86. minutě přišla korekce výsledku, když se nádherně opřel do míče aktivně hrající Dubský. V 90. minutě se ještě do zakončení dostal Hučík, který šel podpořit útok do vápna, ale přestřelil branku.

Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Meteoru, který díky dalším výsledkům kola skončil po přepočítání minitabulky na bronzové příčce. Hostující tým z Českých Budějovic skončil na 4. místě.

 

Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): Jako téměř celou jarní sezónu i do posledního zápasu jsme šli ve značně oslabené sestavě. I tak jsme se chtěli poprat o postavení "na bedně". Bohužel nás ale soupeř od začátku převyšoval v důrazu a jeho poločasové vedení o dvě branky si myslím bylo pro nás ještě milostivé. Po přestávce jsme se ale zlepšili a i když soupeř zvýšil na rozdíl tří branek, i my jsme měli několik velmi slibných příležitostí.Bohužel pro nás se ujala jen pěkná trefa Tomáše Dubského. Ač jsem to za celou sezónu neudělal, tentokrát musím být velmi kritický k výkonu hlavního rozhodčího, který připustil hodně tvrdou hru a netrestal ani zákroky, které byly hodně za hranou...Po velmi povedeném podzimu je pro mě konečné šesté místo velkým zklamáním.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] (78. N. Hera [-] ) , D. Velek [-] (46. P. Janošík [-] ) , T. Syrovátka [-] , L. Neruda [-] (77. L. Klestil [-] ) , P. Lachout [-] (68. M. Kolář [-] ) , D. Fiala [-] , V. Sedláček [-] (66. J. Pípal [-] ) , F. Štrincl [-] , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - S. Klimeš [-] (38. D. Trča [-] ) , F. Hajný [-] , M. Pavlík [-] , D. Čermák [-] , L. Hofmann [-] , J. Řepa [-] (79. D. Pecha [-] ) , T. Dubský [-] , F. Král [-] , T. Pecha [-] , M. Matušek [-]

ŽK: 23. D. Velek , 90. J. Pípal - 14. M. Hučík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - BARTŮNĚK Pavel, PŠENIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

I když bych přál Čtyráku bednu, myslím, že z Tábora odjedou s prázdnou. Domácí je těsně udolají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích