1:1
(0:1)
24. J. Průša (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 10:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice uhájily bod v poslední minutě utkání


Branky


90. M. Matoušek - 24. J. Průša (p.)
15

Chýnovští fotbalisté přišli v Nemanicích o výhru v 90. minutě, ale na velice úspěšné letošní sezóně a celkovém druhém místě v tabulce, to již nemělo žádný vliv!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průša proměněnou penaltou dostal hostující Chýnov do vedení

Hosté vstoupili do zápasu velice odhodlaně a domácí celek přehrávali, ale do vyložených šancí se v první půli příliš nedostávali. Vyjímkou byla 7. minuta, kdy před domácím brankářem Končokem zakončoval Václ. Hruška, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Domácí poprvé zahrozili ve 14. minutě, ale Kaňák rovněž nezamířil přesně. Ve 24. minutě se však již hosté dočkali, kdy vnikl do pokutového území domácích rychlý Mareš, ve vyložené šanci byl zezadu podražen a následoval pokutový kop. Jeho exekuci se ujal hostující gólman Průša a střelou doprostřed branky dostal hosty do vedení (0 : 1). Poté se snažili domácí vyrovnat, ale hrozili jen z ojedinělých brejků a chýnovští si své vedení do odchodu na přestávku v klidu hlídali. Nutno podotknout, že se zápas hrál  v tropickém horku, které odebíralo všem účastníkům na hrací ploše hodně fyzických sil.  

Matoušek v poslední minutě vyrovnal skóre

Druhý poločas začal nebezpečnou standartkou domácích ve 48. minutě, ale s tečovanou střelou Kaňáka z trestného kopu si Průša u své pravé tyče poradil. V 64. minutě se dostal do šance i nemanický Záveský, ale v dobré pozici minul branku. V 66. minutě dali o sobě vědět opět hosté, ale Havlíkův volej přeletěl pouze břevno Končokovy branky. V 73. minutě se dostal do vyložené šance i střídající chýnovský Lhoták, ale jeho dorážka skončila jen v náruči domácího brankáře. Velkou šanci měl na noze v 77. minutě další střídající chýnovský hráč Zítek, kdy se řítil zcela sám na Končoka, ale ten jeho střelu výborným zákrokem zlikvidoval a dorážka Lhotáka se mezi tři tyče již nevešla. V 84. minutě měli hosté další vyloženou šanci, aby pojistili své vedení a mohli tak slavit sedmé vítězství v řadě, kdy se uvolnil na levé straně Štrouf, nahrál před branku nabíhajícímu a neobsazenému Kaňkovi a ten zcela sám před Končokem opět trefil jen jeho náruč. V té době se domácí již pouze bránili, ale stačil v 90. minutě poslední nákop jejich gólmana na polovinu hostů, chýnovští zadáci zaváhali při odkopu a domácí Matoušek ze samostatného brejku vyrovnal na konečných 1 : 1 a zmrazil i v tak velkém horku několik chýnovských fanoušků, kteří byli zápasu přítomni. Po rozehrání ze středu hřiště pak rozhodčí Náprava fouknul do píšťalky naposledy a zápas ukončil. Po návratu z utkání se pak uskutečnila v Chýnově v bistru na hřišti vydařená dokopná chýnovského celku, za účasti starosty města O. Jaroše, výboru FC, sponzorů a několika fanoušků, která se nesla, (i přes celkem zbytečnou dnešní remízu…),  v duchu velice úspěšného celého soutěžního ročníku 2021/2022, neboť celkový zisk 53 bodů a konečné vynikající druhé místo hned za suverénní a postupující Hlubokou n/Vlt., je pro chýnovský celek velkým úspěchem! Trenéři P. Holota s P. Pilíkem a předseda oddílu M. Mládek také hráčům na dokopné poděkovali za vzornou reprezentaci města Chýnova a za hráče pak promluvil kapitán a velká chýnovská opora v brance J. Průša. Po té si již všichni přítomní na dokopné pochutnávali na grilovaném selátku a žízeň zaháněli ve velkém horku výborně vychlazeným pěnivým mokem.

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Přišli jsme o vítězství v 90. minutě po naší hrubé chybě v obraně a domácí ji potrestali z brejku vyrovnávacím gólem. Ve druhé půli jsme mohli několikrát své vedení navýšit, ale opět jsme bohužel zahodili několik vyložených šancí. Ale celkově jsme s celou sezónou spokojeni a velice si konečného druhého místa v tabulce vážíme.



Sestavy


SK Nemanice
M. Končok [-] - J. Lukáš [-] , J. Křiváček [-] (57. M. Matoušek [-] ) , S. Dubský ml. [-] , M. Severa [-] - M. Strnad [-] , P. Babka [-] (77. P. Anýž [-] ) , M. Kaňák [-] , V. Čapek [-] (33. J. Hucek [-] ) , J. Sulek [-] - F. Záveský [-] (88. J. Hanzal [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - M. Štrouf [-] , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] (60. J. Petrů [-] ) , J. Hladík [-] (74. M. Zítek [-] ) , D. Havlík [-] (71. M. Lhoták [-] ) - F. Zadražil [-] (82. L. Kaňka [-] ) -

ŽK: 30. V. Hruška , 85. M. Zítek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Náprava Miroslav - VICAN Miroslav, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že se bude jednat o napínavý zápas, domácí Nemanice nehrají na jaře vůbec špatně, nicméně na houževnatý Chýnov to stačit nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů