1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice zvítězily těsným výsledkem


Branky


14

Zápas o jedné brance, tak by se dalo nazvat utkání mezi Dačicemi a Bernarticemi. Nakonec lépe vyznělo pro domácí a tak se mohli radovat ze tří bodů, které je vyhouply na osmou příčku. V předposlením kole odehraje mužstvo Dačic na domácí půdě utkání s Nemanicemi a Bernartice se utkají s Veselím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sedmdesát minut se hrálo poměrně vyrovnané utkání, kterému však chyběly brankové příležitosti. Obě defenzivy pracovaly výborně, navíc bylo cítit, že o mnoho nejde. V závěru první půle se zpoza vápna trefil Štolba a dostal nás do vedení. Druhý poločas probíhal v podobném duchu až do osudné sedmdesáté minuty, kdy přišla obrovská průtrž mračen. V tomto nepřehledném momentu jeden z hostujících hráčů kopl Přikryla do hlavy a byl vyloučen. Hosté proti tomu začali vehementně protestovat, ale rozhodčí byl kvůli počasí nucen zápas přerušit. Po desetiminutové pauze se pokračovalo, ale většina povrchu hřiště se ocitla zcela pod vodou. Fotbal tak šel stranou a touha všech aktérů byla utkání dohrát bez zranění a v klidu. To se nakonec podařilo a my v tomto podivném duelu bereme tři body.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Točík [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] , J. Beneš [-] , R. Přikryl [-] (84. J. Peňáz [-] ) , J. Vítkovský [-] , P. Slabý [-] (68. M. Moučka [-] ) , R. Máša [-] , V. Leitkep [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Kovář [-] , V. Ťupa [-] , D. Kukrál [-] - J. Růžek [-] - T. Pražma [-] , J. Jenšík [-] (46. J. Pecháček [-] ) , D. Smrčina [-] (90. V. Kovář [-] ) , A. Rakovan [-] , V. Charypar [-] , J. Novák [-]

ŽK: 55. D. Točík , 65. P. Slabý - 15. T. Fučík , 70. T. Pražma . ČK: 73. J. Kovář .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - TŮMA Vítězslav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jiří Beneda
Tip experta: výhra domácích

Dačice hrají na jaře výborně, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů