J. Janů 90.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:15

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov opět plně bodoval


Branky


13

Utkání v Budějovicích se Chýnovu vydařilo. V prvním poločase si hosté vytvořili dvoubrankový náskok a ve druhém přidali ještě jednu branku. Domácí Lokomotiva už jen pouze na konci zápasu korigovala výsledek na 1:3. Chýnov si tak upevnil druhou příčku v tabulce. V předposledním kole této sezóny čeká Chýnov na domácí půdě těžký zápas s Lišovem a Lokomotiva ČB se utká s favoritem soutěže Hlubokou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Jiří Průša (kapitán mužstva): Do Budějovic jsme jeli s cílem přivézt zpět do Chýnova 3 body a to se povedlo. Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, soupeře jsme nepouštěli do šancí a sami si dobré příležitosti ke skórování vytvářeli. Skóre zápasu otevřel Venca Hruška hlavou z rohového kopu. V 17. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Filip Zadražil. Po zbytek prvního poločasu jsme se dostávali do dalších vyložených šancí, které by si gól zasloužili, ale co mi všechno dokážeme neproměnit, to se jen tak nevidí! Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme dát třetí gól. To se povedlo po dalším dobře zahraném rohovém kopu Honzovi Doubravovi, který se prosadil hlavou. Hosté korigovali v 90. minutě, kde to vše začalo mým nepovedeným výkopem. Za 3 body jsme moc rádi, udrželi nás na druhém místě tabulky. Příští týden nás čeká velice těžký poslední domácí zápas s Lišovem. Chceme se v týdnu dobře připravit a rozloučit se tak s domácími diváky výhrou.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Gutwirth [-] - J. Janů [-] , V. Wimmer [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] (76. J. Tomášek [-] ) , S. Nechuta [-] (71. O. Martínek [-] ) , O. Voneš [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-] (56. P. Hrabica [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] (78. M. Lhoták [-] ) , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , M. Štrouf [-] (66. D. Král [-] ) - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] (66. D. Havlík [-] ) - J. Hladík [-] (66. J. Petrů [-] ) , F. Zadražil [-] (76. J. Pták [-] ) -

ŽK: 35. S. Nechuta , 68. M. Wenzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - PÍSEK Martin, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jiří Beneda
Tip experta: výhra domácích

Lokotka je doma nebezpečná, myslím že překvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů