Čtyrák odčinil minulou prohru


Branky


57. M. Hučík (p.) , 65. S. Klimeš
14

Čtyři Dvory v předešlém kole prohrály v Bernarticích a tak chtěly na domácí půdě plně bodovat, což se jim nakonec povedlo. Po proměněné penaltě skóroval ještě šestnáctiletý Klimeš a utkání tak skončilo 2:0. V dalším kole zavítá Čtyrák do Veselí a Dačice se utkají na svém hřišti s Bernarticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): První poločas jsme odehráli špatně, vůbec jsme se nedokázali vyrovnat se silným protivětrem a soupeř měl několik šancí, kdy nás mohl potrestat, ale i tak jsme měli dvě dvěstěprocentní šance. Do druhé půle už jsme vstoupili lépe a po jasné penaltě nás dostal do vedení Michal Hučík.Druhý gól pak přidal šestnáctiletý benjamínek Samuel Klimeš a pak začala přehlídka našich neproměněných šancí, takže kdyby zápas skončil 8:0, nikdo by se nemohl divit. Naše vítězství je naprosto zasloužené.

FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Ve vyrovnaném prvním poločase, kdy se na obou stranách urodilo několik šancí, ale více to byl boj o střed hřiště, branka nepadla. Po necelé hodině hry běžel domácí hráč sám na brankáře Zejdu, udělal mu kličku a trefil na čáře bránícího Chyšku do ruky. Rozhodčí za to udělil našemu hráči červenou kartu a soupeř zahrával pokutový kop, který proměnil, takže jsme byli potrestáni hned dvakrát. Tato situace rozhodla celé utkání. Čtyři Dvory přesilovku využily, přidaly druhou branku a vítězství si pohlídaly. My sice mohli z některých šancí snížit, ale bohužel jsme je neproměnili.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2022 17:09
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Lafata
Tip experta: výhra domácích

Byl bych asi špatný trenér, kdybych nevěřil svému týmu. I když se na jaře potýkáme se zraněními a nemocemi a Dačice mají výborné výsledky, věřím, že tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů