Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia padla na domácím hřišti s Lišovem 1:5


Branky


17

Budějovická Slavie se stále potýká s nedostatkem hráčů a od toho se odráží i výsledky zápasů. Tentokrát je porazilo silné mužstvo z Lišova, kterému se od začátku jarní části daří. Do konce sezóny zbývají ještě čtyři zápasy, kdy se Slavii může ještě podařit nasbírat nějaké body. V dalším kole bude Lišov hostit mužstvo z Lokomotivy ČB a Slavia ČB se utká s dalším silným soupeřem z Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): O výsledku zápasu bylo rozhodnuto prakticky po patnácti minutách, kdy jsme prohrávali 0:3. Nemáme dostatečně široký kádr a opět jsme na to dojeli. V základní sestavě byli mladší dorostenci, kteří měli dva zápasy v nohách, těm patří samozřejmě obdiv. Snad se nás v Chýnově v neděli sejde víc. Už aby byl konec sezóny ...

SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Zápas proti Slavii ČB jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. Vyšel nám vstup do utkání kdy jsme 30 minut hráli přesně tak, jak po hráčích chceme a byli jsme za to odměněni, když jsme ve 27. minutě utkání vedli už 4:0. Poté naše tempo polevilo a v druhém poločase jsme na něj již také nedokázali navázat. Přesto jsme ještě jednu branku přidali a výsledek utkání si pohlídali.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
R. Mendlík [-] - P. Hajný [-] , P. Kindermann [-] , J. Pinc [-] , J. Papoušek [-] (46. M. Šefr [-] ) , O. Musil [-] (55. D. Maruška [-] ) , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-] , P. Bláha [-] (60. L. Šimek [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Formánek [-] (70. P. Kandl [-] ) , D. Bouchal [-] (60. M. Faktor [-] ) , M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] (60. . Průša [-] ) , J. Šachl [-] , M. Klabouch [-] (46. K. Račák [-] ) , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 67. D. Maruška , 79. P. Kindermann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brych Jiří - ERNST Martin, MICHAL Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vojtěch Sedláček
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase favorizuji Lišov, který si odveze z půdy Budějovic tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů