Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se stále trápí na poslední příčce tabulky


Branky


17

Ani v tomto utkání se domácímu celku nepodařilo vybojovat ani bod. Tentokrát jej mužstvo Dačic převálcovalo sedmi góly. V dalším kole čeká Ševětín zápas ve Veselí, kterému se také příliš nedaří a Dačice přivítají mužstvo z Kovářova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Ševětín se nenachází v ideálním rozpoložení a to bylo na jeho výkonu od první minuty znát. Po většinu zápasu hrál v hlubokém bloku, útočil málo a nekvalitně. My jsme začali aktivně s taktikou brzo utkání rozhodnout, což se nám podařilo. Ale za stavu 2:0 a 3:1 domácí dokázali rychle zareagovat a vždy snížit na rozdíl jedné branky. Když Štolba do poločasu svým třetím gólem zařídil průběžný stav 4:2, pravděpodobně tím domácí již nadobro položil. Druhý poločas už byl zcela v naší režii a z mnoha šancí jsme vstřelili další 3 branky. Celkově zápas neměl příliš velké tempo a kvalitu, přestože padlo 9 gólů. Nicméně naše vítězství bylo zasloužené, ale tak trochu usnadněné.



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - V. Božovský [-] , M. Malec [-] (54. Š. Sládek [-] ) , L. Chovanec [-] , D. Dvořák [-] (70. J. Syrovátka [-] ) , D. Klapuš [-] , J. Vrána [-] , M. Rakušan [-] , D. Petřík [-] (82. J. Beznoska [-] ) , T. Hegr [-] , M. Jiránek [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] , J. Vacek [-] (76. M. Šimánek [-] ) , J. Beneš [-] , R. Přikryl [-] , J. Vítkovský [-] (59. R. Brůžek [-] ) , R. Máša [-] (51. P. Slabý [-] ) , V. Leitkep [-]

ŽK: 60. Š. Sládek , 63. V. Božovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valeš Radek - PÍSEK Martin, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jan Sojka
Tip experta: výhra hostů

Dačice na jaře hrají dobře, naopak Ševětín zatím nic nepředvedl a proto tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích