2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři body pro Slavii


Branky


13

U Malého jezu se setkaly dva týmy z opačného pólu tabulky. Třetí tým odshora Meteor Tábor šel do zápasu po sérii čtyř výher v řadě. Třetí od konce domácí Slavia po sérii dvou proher a zvláště ta s Novou Včelnicí je jistě musela mrzet.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavie si vytvořila dvoubrankový náskok

První nebezpečnější akci si připravili hosté, když zpoza vápna zakončoval Lachout, Maruška v bráně byl však připraven. Poté zahrozili i domácí, po standardních situacích v největší šanci byl Bohůnek, který však volil zpracování místo zakončení a o svou šanci tak přišel. Poté se po pravé straně protáhl domácí Lhoták, naservíroval na velké vápno Slípkovi, jenž nedal hostujícímu gólmanovi šanci a přízemní střelou otevřel skóre utkání ve prospěch Slavie. Hosté nesložili zbraně a byli stále aktivní, což přinášelo spoustu šancí na jejich straně, které však trestuhodně zahazovali. Po centrech ze stran se před poloodkrytou bránou objevil Fiala a o pár chvil později i Kollárik, Maruška však zůstal nepřekonán. A tak udeřili opět domácí také po standardní situaci, po rohu na přední tyč se prosadil hlavou Kindermann a skóre se opět měnilo na 2:0. Meteor poté ještě přidal na obrátkách, výborně kombinoval a opět si vytvořil stoprocentní šanci, kterou však v závěru poločasu opět zahodil, když jeden z útočících hráčů opět hlavou minul prázdnou bránu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí. Nutno podotknout, že aktivnější tým byl zřejmě Meteor.

Přes veškerou snahu se Meteoru srovnat skóre nepodařilo

Druhý poločas přinesl zcela jinou podívanou. Domácí vědomi si svého dvoubrankového vedení zorganizovali velmi dobře své obranné řady a Meteor do mnoha šancí nepouštěli. Pokud se tak přece jen stalo, vychytal je skvěle chytající Maruška. Bylo tomu hlavně dvakrát po samostatných nájezdech ze strany, ani jeden z útočníků z Tábora se však gólově neprosadil. Domácí spoléhali spíše na brejkové a standardní situace, Hosnedl se probíjel, ale zastavil ho vyběhnuvší Včelák v bráně. Kindermann si obhazoval vyběhnutého brankáře, ale míč mu utekl. Bohůnek opět netrefil po centru poloodkrytou bránu a ani Slípka nezakončil přesně. Hosté ke konci zápasu hodně znervózněli a soustředili se spíše na výkon rozhodčích. A když ani závar v 90. minutě nepřinesl hostujícím kýženou branku, domácí získali důležité tři body a hosté odjeli s prázdnou. V dalším kole se utká Slavie s Nemanicemi a do Tábora zamíří budějovická Lokomotiva.

 

 

 

Autor videa: Karel Šíma



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): Byl to hodně těžký zápas, hosté byli velmi dobře takticky připraveni a hráli pohledný kombinační fotbal. Takových týmů v naší soutěži příliš není. Nám se sešla velmi dobrá sestava a bylo to na hřišti znát. Všichni plnili to co měli a podali stoprocentní výkon. Druhou půli jsme odehráli v extrémním nasazení a hosty jsme do velkých šancí již nepouštěli. Máňa v bráně navíc udržel nulu, což je u nás dost nevídaný počin!




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Kindermann [-] (68. P. Bláha [-] ) , K. Dvořáček [-] (52. M. Pollák [-] ) , P. Snížek [-] (39. M. Hosnedl [-] ) , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] (80. J. Korbel [-] ) , D. Strobl [-] , M. Bohůnek [-]

FK METEOR Tábor
M. Včelák [-] - P. Lachout [-] , L. Neruda [-] (81. . Bat [-] ) , V. Kollárik [-] (59. L. Klestil [-] ) , F. Široký [-] , D. Fiala [-] , J. Pípal [-] (34. J. Mrázek [-] ) , D. Velek [-] (65. F. Štrincl [-] ) , M. Pecka [-] , J. Pípal [-] , P. Hořejší [-] (59. N. Hera [-] )

ŽK: 31. P. Lhoták - 90. P. Lachout .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - NÁPRAVA Miroslav, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Přesto, že Slavia body potřebuje jako sůl si myslím, že ambiciózní a dobře hrající tým Meteoru bude nad jejich síly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů