2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice brala další tři jarní body důležité k záchraně


Branky


17

V Nové Včelnici se utkali dva týmy bojující o záchranu a tomu také odpovídala předvedená hra. Zápas příliš krásy nepobral a skončil výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První poločas začali lépe domácí a Slavie se dostala na útočnou polovinu až někdy v 5. minutě. Včelnice hrozila hlavně po levé straně, kde dominoval Němeček, který ve 23. minutě po kličce otevřel skóre. V 29. minutě vyrovnal Patrik Bláha dobře trefeným vypadlým míčem po rohu na 1:1. Ještě do půle  nejdřív křížnou nahrávkou přes osu hřiště hostující obrana namazala Němečkovi na tutovku, kterou však neproměnil. Ale v 39. minutě další rozpačitou výměnu míče brankář - obránce domácí křídlo (Didek) znovu chytlo a servírovalo před prázdnou 1:2. 

Slavii se vyrovnat nepodařilo a tak odjela bez bodu

Po přeskládání zálohy měla Slavie ve druhé půli míč na svých kopačkách častěji a vytvořila si platonickou převahu a nakonec i dvě tutovky. Karel Dvořáček prošel zleva a před brankářem se trochu zalekl, parádní akci s Lhotákovo hlavičkou chytil domácí gólman. Vyrovnání však nepřišlo. Domácí měli ve druhé půli také spoustu šancí pramenící z otevřenější obrany hostů, své šance však neproměnili a výsledek zápasu tak skončil v poměru 2:1 pro domácí. V dalším kole se Nová Včelnice utká v Budějovicích s Lokomotivou a Slavii čeká u Malého jezu těžký zápas s Meteorem Tábor.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Nedařilo se nám, předvedli jsme ohavný výkon a body jsme si nezasloužili. Včelnice má na kontě 12 bodů a z toho 6 s námi, to je hodně smutné ...



Sestavy


TJ Nová Včelnice
D. Vitouš [-] - L. Šlapanský [-] , D. Havlíček [-] (79. J. Matějka [-] ) , M. Vokuš [-] , M. Němeček [-] (90. P. Berounský [-] ) , M. Petráš [-] , M. Pivko [-] , Z. Malý [-] , P. Jaroš [-] , D. Jaroš [-] , Z. Didek [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Kindermann [-] , K. Dvořáček [-] (87. O. Musil [-] ) , J. Pinc [-] , D. Strobl [-] , P. Rajzl [-] , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-] , P. Bláha [-] (52. T. Dzietonický [-] )

ŽK: 7. M. Vokuš , 59. M. Pivko , 62. D. Havlíček , 68. M. Petráš - 92. M. Bohůnek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - VALEŠ Radek, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Široký
Tip experta: remíza

Utkání bude velmi vyrovnané a padnou maximálně dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích