D. Král 3.
S. Mareš 26. (p.)
D. Král 33.
D. Král 76.
4:1
(3:1)
21. M. Hučík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Chýnov zůstaly doma


Branky


3. D. Král , 26. S. Mareš (p.) , 33. D. Král , 76. D. Král - 21. M. Hučík (p.)
18

 

Chýnovský David Král svým výkonem a hattrickem sestřelil celek z předměstí Českých Budějovic, který přijel do Chýnova jako druhý celek tabulky, hned za suverénní Hlubokou nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v prvním poločase vytvořili dvougólový náskok

Samotný zápas přinesl v úvodu celkem vyrovnanou partii, i když domácí drželi míč častěji na svých kopačkách. Za zmínku stojí nebezpečná střela domácího F. Zadražila hned ze 2. min., která šla však těsně nad hostující branku. Skóre se ale měnilo již ve 3. min., kdy se po přihrávce Štillera krásně uvolnil v pokutovém území domácí Král a dostal chýnovský celek do vedení, (1 : 0). A to ještě nikdo na stadiónu netušil, že to bude hlavně jeho zápas! Domácí celek sice postihla již v 18. min. nepříjemnost, kdy musela opět pro obnovené svalové zranění odstoupit ze hry opora celku středopolař Václ. Hruška, ale jak se později ukázalo, mužstvo se na toto utkání výborně připravilo a jeho absence nebyla v tomto zápase tolik znát. Skóre se měnilo ve 21. min., kdy odpískal hlavní rozhodčí Jeřábek penaltu proti domácím, za faul v pokutovém území a z ní se nemýlil brankář hostů Hučík, (1 : 1). O minutu později mohl dostat domácí opět do vedení Štiller, ale jeho střelu pod břevno vytáhl zázračně konečkami prstů gólman a střelec branky Čtyř Dvorů na rohový kop. Přesto se podařilo domácím ve 26. min. dostat do vedení, když se pískal pokutový kop i na druhé straně za faul na Krále, (na koho v neděli jiného…), který s přehledem proměnil Mareš, (2 : 1). Domácí byli na koni a svůj výborný výkon korunovali ve 33. min. třetí brankou, když výborně hrající stopér Doubrava posadil trestný kop přesně na hlavu neudržitelného Krále a ten výstavní hlavičkou nedal hostujícími brankáři vůbec šanci, (3 : 1). Ve 37. min. se dostali ke slovu i hosté, když zahrávali ze dvaceti metrů trestný kop a střela Hofmanna jen těsně minula Průšovu branku. A ve 42. min. se ještě dostal do sólového úniku rychlostně velmi dobře vybavený Král, ale poslední dotek míče mu nevyšel a brankář Hučík mu včasným vyběhnutím zabránil docílení hattricku ještě v prvním poločase.

Král třetím gólem pojistil vítězství Chýnova

Ve druhém poločase dobře naladění domácí převážně již kontrolovali hru, i když i hosté občas hrozili z rychlých brejků, ale se všemi jejich pokusy si chýnovská obrana poradila. V 60. min. se dostal z úhlu do šance čtyřdvorský Hofmann, ale Průša si s jeho nebezpečným zakončením v pohodě poradil.  V 68. min. se na druhé straně dostal do další šance Mareš, ale jeho střela šla těsně nad branku hostů. V 71. min. centroval Král a domácímu Havlíkovi chyběl půlkrok, aby doklepl míč do zcela odkryté branky. V 75 .min. se opřel ze třiceti metrů do míče hostující Řepa, ale i s jeho prudkým projektilem si pozorný Průša poradil. Skóre se v Chýnově měnilo naposledy v 76. min., kdy se vydal na výlet po pravé straně důrazný Mareš a tentokrát svou dorážkou na první tyči již Král svůj hattrick zkompletoval, (4 : 1). Poté domácí viditelně ze svého výkonu ubrali, hosté již na nějaký zvrat neměli a tak se závěr zápasu již víceméně dohrával. Domácí fandové pak svému mužstvu po zápase z tribuny za předvedený výkon poděkovali, což musel zkousnout i pětičlenný velmi hlasitý fanklub hostů se šálami Čtyř Dvorů, který ke konci utkání byl již velmi unaven…… a to určitě nejen tím, že vydržel celých devadesát minut svůj tým velmi hlasitě povzbuzovat, ale unaven byl i návštěvami v tamním bistru. V dalším kole změří své síly Chýnov s Bernarticemi a Čtyři Dvory čeká nelehký zápas s vedoucí Hlubokou.

 

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Jsme spokojeni, protože jsme se dnes prezentovali poctivým a obětavým výkonem a tentokrát jsme dokázali proměňovat i gólové šance. Vyvarovali jsme se chyb, kterých jsme se dopustili v prvním poločase před týdnem v Kovářově, kde nás to stálo body. A dnes musím také vyzdvihnout výkon útočníka Krále, který podal výborný výkon a byl určitě nejlepším hráčem na hrací ploše. Nyní se chceme přes týden dobře připravit na další těžký zápas, který sehrajeme v sobotu s dalším kvalitním mužstvem a to na hřišti v Bernarticích.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Domácímu celku gratuluji ke zcela zaslouženému vítězství, neboť chýnovští hráči byli agresívnější, bojovnější, pohyblivější a to jak s míčem, tak i bez míče a šli s větší chutí za vítězstvím. Bohužel nás předčili ve všem. My se v současné době nacházíme v herní krizi a s koncovkou se hodně pereme již delší dobu.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - D. Štiller [-] (64. M. Štrouf [-] ) , V. Hruška [-] (18. O. Hladík [-] ) , J. Petrů [-] (79. J. Pták [-] ) , F. Zadražil [-] , D. Havlík [-] - D. Král [-] -

SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - P. Váňa [-] (62. J. Šíma [-] ) , L. Hofmann [-] , T. Dubský [-] , J. Řepa [-] , D. Čermák [-] (84. A. Rivera [-] ) , F. Král [-] , M. Pavlík [-] , F. Hajný [-] (62. S. Klimeš [-] ) , M. Matušek [-] , T. Vajo [-] (21. T. Písko [-] )

ŽK: 28. S. Mareš - 52. P. Váňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - PETRIČÁK Daniel, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: výhra domácích

Chýnov doma body neztrácí. Důrazný styl domácích nebude hostům vyhovovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Chýnov je zkušenější. Čtyřák má výbornou obranu. Tipuji 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích