4:2
(2:1)
22. M. Bohůnek (vl.)
75. D. Fichtner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia získala důležité tři body


Branky


4. P. Rajzl , 39. P. Kindermann , 65. T. Wejskrab , 81. M. Slípka (p.) - 22. M. Bohůnek (vl.) , 75. D. Fichtner
18

V sobotním utkání u Malého jezu se střetly týmy, které ještě nebodovaly a to Slavia s Veselím. Oba dva týmy potřebovaly bodovat, aby se vyhly bojům o záchranu od začátku jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes vlastní gól se Slavia ujala vedení

Aktivně do zápasu nastoupili domácí a hned po 4. minutě se ujali vedení. Kombinací z pravé strany centroval Kindermann, hosté odvrátili centr, ale pouze Rajzlovi, který nechytatelnou střelou z malého vápna otevřel skóre na 1:0. Kombinačně na tom byli jednoznačně lépe domácí, ale hosté z Veselí hrozili hlavně dlouhými nákopy za obranu. Ve 22. minutě se hosté dočkali vyrovnání, když po centru z levé strany uklidil hlavou do vlastní sítě nepochopitelně Bohůnek a srovnal tak na 1:1. Poté se misky vah převážili na stranu hostí, kteří zamkli domácí na vlastní polovině a hrozili hlavně střelami z vápna, žádnou z nich však nevyužili. Toho ale využili domácí a ještě před poločasem přečíslili skóre ve svůj prospěch, když po dlouhém autu Wejskrab sklepával Kindermannovi, který nechytatelnou střelou prostřelil hostujícího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Slavii.

Šanci na vyrovnání hosté nevyužili

Na začátku druhého poločasu zaskočili hostující Veselí svou aktivitou domácí, kteří hrozili hlavně po stranách. Po jedné takové akci z pravé strany Wejskrab obešel obránce a z boku vápna prostřelil hostujícího gólmana. Zvýšil tak na 3:1. Zdálo se, že si domácí zápas pohlídají, opak však byl pravdou. Po centru ze strany a odraženém balónu střílel zpoza vápna Fichtner, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a zdramatizoval utkání (3:2). Zanedlouho však opět po pravé straně unikl Lhoták, který byl faulován gólmanem a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Slípka a upravil tak skóre na 4:2. Zbytek zápasu se už dohrával bez šancí na obou dvou stranách a tři body tak zůstaly poměrně zaslouženě u Malše. V dalším kole se utká Slavie s poslední Novou Včelnicí a do Veselí dorazí Lokomotiva ČB.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): K zápasu s Veselím jsme nastoupili v poměrně silné sestavě, takže jsme očekávali tři body. Mně osobně se moc nedařilo, ale jsem rád, že zbytek týmu to vzal za mě a získali jsme první tři jarní body. V příštím zápase nás v dohrávce čekají Bernartice, které jistě nebudou lehkým soupeřem, ale budeme se snažit navázat na výkon.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - J. Voldán [-] , P. Snížek [-] , P. Kindermann [-] (82. P. Bláha [-] ) , M. Bohůnek [-] , T. Wejskrab [-] (67. J. Klíma [-] ) , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] (81. J. Korbel [-] ) , P. Lhoták [-] (90. P. Hajný [-] ) , K. Dvořáček [-] (53. J. Pinc [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , J. Lukáš [-] (56. V. Návara [-] ) , D. Fichtner [-] , J. Mikeska [-] , J. Bursík [-] (86. K. Macek [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Marcilis [-] (82. F. Kirilovicz [-] ) , P. Kolář [-]

ŽK: 32. M. Bohůnek , 67. M. Slípka , 90. P. Rajzl - 29. M. Čížek , 49. P. Hájek , 80. J. Hejl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petričák Daniel - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: výhra domácích

Slavia doma vyhraje a v utkání padnou minimálně tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba týmy kteřím se nedaří. Tipuji 3:2

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza