2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB se s mužstvem z Dačic rozešla smírně


Branky


18

Oba týmy chtěly naplno bodovat a proto v tomto zápase nebyla nouze o spousty šancí, které se ale nedařilo proměnit. Nakonec se obě mužstva rozešla smírně 2:2. V dalším kole zavítá Lokomotiva do Veselí a Dačice budou hostit Lišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Ačkoliv to byl zápas o 6 bodů, tak se hrál velmi otevřený fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Úvodních 20 minut patřilo domácím, kteří vstřelili dvě branky a nastřelili tyč. Poté jsme se dostali do hry více my a Robin Štolba po půl hodině snížil na 2:1. Další naše šance do konce poločasu zůstaly nevyužity. Hned po přestávce jsme navázali na aktivu a snahu vyrovnat, což se mi po pár minutách také povedlo. S remízou se nechtěl smířit ani jeden z týmů a dál bylo k vidění hodně střeleckých pokusů. Naše největší šance namířil Štolba do břevna a Přikryl neproměnil samostatný nájezd. Vzhledem k tomu, že domácí byli nebezpečnější v první půli a my ve druhé, je remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - V. Leština [-] , J. Janů [-] (61. S. Šimek [-] ) , J. Martinec [-] (85. J. Tomášek [-] ) , V. Wimmer [-] , O. Hladík [-] , S. Nechuta [-] , R. Fošum [-] (69. F. Novák [-] ) , O. Voneš [-] , T. Choutka [-] (75. T. Mrosko [-] ) , M. Wenzl [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] (59. P. Slabý [-] ) , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] , J. Beneš [-] , R. Přikryl [-] (85. R. Brůžek [-] ) , J. Vítkovský [-] , R. Máša [-] (82. J. Peňáz [-] ) , V. Leitkep [-]

ŽK: 34. M. Wenzl , 71. S. Nechuta - 6. V. Zejda , 40. T. Zejda , 40. R. Máša , 71. P. Slabý , 86. V. Leitkep . ČK: T. Zejda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PÍSEK Martin, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: výhra domácích

Lokotka je doma silná a Dačice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dačice se zvedli, ale lokáda je doma silná, tak že se rodělí. Tipuji 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích