Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice nasázely Slavii šest branek


Branky


11

Českobudějovická Slavia se vydala na zápas s Dačicemi ve velmi okleštěné sestavě a to se promítlo i v celkovém výsledku, kdy domácí zvítězili 6:1. V dalším kole zavítají Dačice do Českých Budějovic k utkání s Lokomotivou ČB a Slavia ČB se utká na domácím hřišti s mužstvem z Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Od prvních minut jsme byli aktivnější a kvalitnější než odevzdaný soupeř, který přijel s taktikou dostat co nejméně branek. Paradoxně se hosté dostali do vedení z ojedinělé útočné akce, která byla ovšem offsidově minimálně sporná. Obdržená branka nás ale naštěstí nastartovala a Robin Štolba do přestávky čtyřmi brankami skóre otočil, čímž rozhodl vlastně i celý zápas. Druhý poločas se dohrával už pouze z povinnosti a my z velkého množství šancí přidali jen 2 góly. Premiérově se za muže trefil mladík Vítkovský a v poslední minutě jsem uzavřel účet zápasu já. Získali jsme důležité body a Slavii přeskočili v tabulce.




Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - D. Lovětínský [-] (76. R. Máša [-] ) , D. Točík [-] , V. Leitkep [-] , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] (64. J. Peňáz [-] ) , R. Štolba [-] (46. J. Beneš [-] ) , R. Přikryl [-] (55. Š. Hric [-] ) , J. Vítkovský [-]

SK Slavia České Budějovice
R. Mendlík [-] - R. Tengl [-] , J. Hromádka [-] , P. Snížek [-] , K. Dvořáček [-] , J. Pinc [-] , M. Hosnedl [-] (53. O. Musil [-] ) , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] , P. Bláha [-] (32. D. Kokrment [-] ) , D. Maruška [-]

ŽK: 64. D. Lovětínský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - JAROLÍM Jiří, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích