Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Táboře


Branky


24. P. Štumfol , 33. V. Kollárik , 57. V. Kollárik , 81. D. Fiala , 85. L. Klestil - 60. R. Štolba (p.) , 90. J. Brtník , 91. J. Vacek
13

Ve druhém jarním kole se Meteor představil na vlastním hřišti proti Dačicím, kterým na podzim sebral nadějně rozehraný zápas otočkou z 2:0 na konečných 3:4. Tentokrát se takové drama nekonalo. Domácí si v chladném zimním počasí dokráčeli pro 3 body, když zvítězili 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Už úvod zápasu napověděl, kdo by měl na hřišti dominovat. V prvních patnácti minutách se hráči Dačic podívali na útočnou polovinu spíše sporadicky. Jenomže ani Meteor si nedokázal ve finální fázi počínat lépe, a tak diváky rozehřála pouze střela ze střední vzdálenosti od Fialy, která ovšem skončila daleko vedle. Ve 20. minutě se dostaly do nebezpečné pozice i Dačice, ale střelu Brtníka z hranice vápna vytáhl Šedivý na roh. O pár chvil později měl možnost rohového kopu také domácí celek a byla z toho hned vedoucí trefa. Centr od praporku ještě dokázala obrana Dačic odvrátit, ale pouze na kopačku Štumfola, který nádhernou střelou z voleje poslal Tábor do vedení. Za dalších deset minut už domácí vedli o dvě branky. Velek, jenž si odbyl premiéru v dresu Meteoru v 1.A třídě se skvěle prodral do vápna, kde zpětnou přihrávkou našel Kollárika, pro kterého nebyl problém uklidit míč do sítě. V závěru poločasu si Dačice vypracovali standardní situace, ale z těch nebylo nic. Do šaten tak šli v lepším rozpoložení domácí, kteří vedli 2:0.

Hosté využili chyb domácího Meteoru a snížili jeho náskok

Hosté mohli snížit hned v úvodu druhého dějství, ale střela od útočníka šla hodně mimo. V 57. minutě postupoval ze strany na bránu Neruda, který i vystřelil, ale brankář jeho pokus vyrazil. Bohužel pro hosty si míč našel osamocený Kollárik, který svoji druhou brankou v zápase posunul skóre na rozdíl třech branek. Dačice se ale nevzdávaly a po špatné domluvě a nedůrazu domácí obrany, se jim podařilo získat penaltu. Tu bez větších problémů proměnil Štolba. V 67. minutě přišel zlomový moment, když dačický brankář Zejda zastavil míč rukou před pokutovým územím, z čehož musela být červená karta a přímý kop. K tomu se postavil Štumfol, ale jeho hezká střela skončila na břevně. Zvýšení na 4:1 tak přišlo až v 81. minutě, kdy Fiala využil zaváhání náhradního brankáře a přidal branku. Za moment Meteor vedl už 5:1, protože Fiala dobře vyslal do úniku střídajícího Klestila, který zakončil s chladnou hlavou, střelou okolo brankáře. I hosté se ještě dokázali prosadit a to rovnou dvakrát. Nedůrazu a lehkomyslnosti meteorských využil v 90. minutě Brtník a v 91. minutě korigoval na konečných 5:3 Vacek. Příští kolo čeká na Meteor derby ve Veselí, které se zatím na začátku jara trápí a určitě bude pomýšlet na zisk prvních bodů. Dačice přivítají na svém trávníku českobudějovickou Slavii.

 

Vojta Kollárik

 

 



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Sedláček [-] (80. L. Klestil [-] ) , V. Kollárik [-] , F. Štrincl [-] (46. T. Syrovátka [-] ) , L. Neruda [-] , D. Fiala [-] , F. Široký [-] (77. P. Janošík [-] ) , D. Velek [-] (77. J. Mrázek [-] ) , M. Pecka [-] (60. J. Pípal [-] ) , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] , J. Beneš [-] (60. J. Vacek [-] ) , R. Přikryl [-] , J. Vítkovský [-] (60. J. Peňáz [-] ) , R. Máša [-] (46. P. Slabý [-] ) , V. Leitkep [-]

ŽK: 37. P. Štumfol , 65. D. Fiala - 29. T. Zejda , 41. R. Máša , 68. J. Brtník , 78. P. Slabý , 89. R. Přikryl . ČK: 67. V. Zejda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petričák Daniel - BRYCH Jiří, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jan Šedivý
Tip experta: výhra domácích

Nemohu jinak než za 1. Vyhrajeme a vzadu opět udržíme nulu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích