Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:15

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vítězství nad Slavií ČB se Čtyrák stále drží těsně za vedoucí Hlubokou


Branky


8

Dopolední derby na čtyráckém sídlišti svedlo k sobě domácí, kteří bojují o špici tabulky a hosty od Malého jezu, kteří se potácí spíše na opačném kraji tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dvěma góly dostali do vedení domácí

Překvapivě začali aktivněji slávisté a prvních deset minut patřilo jim. Bohužel pro ně se hned ve 3. minutě zranil Bravenec, který musel hřiště opustit na nosítkách. Z následného rohu měl šanci hlavou Bohůnek, nicméně minul Hučíkovu bránu. Poté se začali osmělovat domácí a hrozili především útočným trojlístkem Janeček, Hofmann a Dubský, podporovaný agilním Řepou. Hosté nestačili hlavně rychlostně. Několik závarů ustáli díky Maruškovi v bráně. Ve 33. minutě udeřili domácí, kolmicí mezi stopery si přebral Dubský a otevřel skóre - 1:0. O tři minuty později se velmi podobná akce opakovala. Po ztrátě hostí uprostřed hřiště následovala kolmice a tentokrát zakončoval Janeček na 2:0. Poté měli šanci na korekci skóre slávisté, Vršitý nejprve neúspěšně loboval vyběhnutého Hučíka. O pár minut později si tentýž hráč nezpracoval balón za obranu. Šance měli i domácí, nicméně je neproměnili a do kabin se šlo za příznivého stavu pro domácí.

Domácí přidali dvě branky a zajistili si tak vítězství

Po změně stran se obraz hry nezměnil a dominantním týmem na hřišti byl Čtyrák. Potvrdil to hned ve 49. minutě Hofmann, který zužitkoval zpětnou přihrávku a oslavil tak své narozeniny vstřeleným gólem. V 62. minutě po velmi sporném ofsajdovém postavení položil Slavii na lopatky opět Dubský. Zbytek zápasu se už spíše dohrával. Stav ještě korigoval v 70. minutě Slípka, ale na vývoj zápasu to nemělo žádný vliv. Domácí zaslouženě brali body a posunuli se alespoň na chvíli na první místo tabulky. Další kolo odehraje Slavia na domácím hřišti s Bernarticemi, a Čtyrák čeká derby s Lokomotivou.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): První zápas jara jsme přijeli na Čtyrák a mohli jsme spíše překvapit, což se ale nepovedlo. Chyběli nám někteří hráči, navíc se nám ve 3. minutě do konce sezóny zranil Bravenec. Domácí byli zaslouženě lepší a gratuluju jim. Co mi však leží v žaludku doteď, je výkon rozhodčích. Já naprosto rozumím, proč spousta hráčů v nižších soutěžích končí a všichni mají problém shánět hráče. Jdete si v sobotu zahrát a přijede vám rozhodčí, který vám absolutně znechutí hru. Asistent rozhodčího naproti střídačkám si z vás dělá srandu, pustí ofsajd do gólu a pak mávne 2, které nebyly, aby se neřeklo. Vyvrcholí to situací, kdy je odpískán faul na domácího hráče, hráč si položí balón a rozběhne se s ním bez toho, aby si s někým rozehrál a všichni rozhodčí na něj koukají a nechají hru běžet. To jsem viděl poprvé v životě. Rozhodčí se vám krásně alibisticky omluví v šatně (až na toho čárového) a jede se dál jakoby nic. Nechci tady brečet, ale až se zase bude někdo zamýšlet, proč nejsou lidi v 1.A třídě, tohle může být jeden z důvodů.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - P. Janeček [-] , J. Řepa [-] , L. Hofmann [-] , V. Houška [-] , D. Čermák [-] (65. P. Komberec [-] ) , T. Pecha [-] (88. M. Pečený [-] ) , T. Dubský [-] (83. J. Šíma [-] ) , F. Hajný [-] (70. P. Váňa [-] ) , F. Král [-] , M. Pavlík [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Snížek [-] (53. J. Klíma [-] ) , M. Pollák [-] , K. Dvořáček [-] , V. Bravenec [-] (5. M. Hosnedl [-] ) , J. Pinc [-] (70. J. Korbel [-] ) , J. Voldán [-] (76. P. Bláha [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] , M. Bohůnek [-]

ŽK: 13. K. Dvořáček , 20. P. Snížek , 63. M. Bohůnek , 71. M. Slípka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Crkva Robert - VÍTEK Miroslav, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Slavomír Mareš
Tip experta: remíza

Máme tu budějovické derby a nadějným favoritem jsou Čtyři Dvory, které určitě měly kvalitní přípravu a hrají kvalitní fotbal. Myslím si, že si slávisti bod odvezou. Zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích