1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 18:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strunkovice se Čkyní se loučily se sezónou před parádní diváckou atmosférou!


Branky


19

Spravedlivá remíza se zrodila před rekordní návštěvou v Mexicoaréně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý zápas s vynikající atmosférou, kterou vytvořili bubeníci obou táborů. Blaník hrál poslední kolo o domácí neporazitelnost a o nejlepší obranu v celé soutěži a to se mu podařilo! Ovšem nevyvíjelo se to pro něj dobře, když po první opatrné půli se hned od 46. min. začalo pěkně zostra. Domácí si z levé strany vytvořili gólovou situaci, ale výborný Drnek ji zlikvidoval a uspěl i po dvou dorážkách z malého vápna. Hned poté šli do vedení hosté po pěkné akci. Blaník se tlačil dopředu, bylo vidět že hráči nechtějí prohrát a dočkali se alespoň vyrovnání. V dobrém výkonu pak Blaník pokračoval až do noci na "posledním gólu" a tam byly podány také skvělé výkony! (zaslal Miroslav Mottl)



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus (asistent trenéra): Soupeř přijel s defenzivní taktikou, která byla účinná a na bod mu stačila. My jsme byli lepším týmem, ale v několika šancích jsme selhali. Čkyně šla z ojedinělé šance do vedení a my poté vsadili všechno na ofenzivu a podařilo se nám alespoň vyrovnat. Musím vyzdvihnout a poděkovat našim i hostujícím fandům, taková atmosféra tu dlouho nebyla. V tomto utkání jsme se loučili se třemi hráči, kteří za Strunkovice odehráli několik let. Jakub Gažík 60/22, Josef Brom 36/6 a Petr Ostádal 53/6. Všichni hráči, vedení i fanoušci jim děkují a na další fotbalové štaci přejí hodně zdraví a úspěchů.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Sezónu jsme zakončili neprohrou na horké půdě soupeře ze Strunkovic, odkud se body nevozí. První poločas moc fotbalové krásy nenabídl až na ojedinělou šanci domácího Žurka. Druhá půle už měla větší grády, přidali jsme a už po třech minutách hry jsme se radovali, když po pěkné kombinaci zavěsil pod břevno Daniel Schwamberger. Utkání od té doby mělo parametry typického derby, lehké emoce, fauly a podobně. Domácí vyrovnali v 77. minutě, skrumáž před brankou, odraz na vápno a střela do odkryté branky. Zbytek zápasu nabídl po jedné pološanci na každé straně, po 92.minutách ukončil zápas sudí Bartůněk za stavu 1:1 a body se tak spravedlivě dělily. Utkání sledovalo přibližně 250 diváků, 100 ze Čkyně! Úžasná atmosféra!



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Kuneš [-] (53. R. Černý [-] ) , V. Páník [-] , P. Beneš [-] , J. Brom [-] , R. Žurek [-] , A. Kadlec [-] , S. Pravda [-] , J. Gažík [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - J. Fiedler [-] , M. Miklas [-] (83. Š. Friedl [-] ) , J. Král [-] , A. Klose [-] , G. Bujok [-] (71. T. Had [-] ) , D. Schwamberger [-] , M. Mikeš [-] (87. J. Sluka [-] ) , M. Chalupa [-] , O. Červený [-] , V. Turek [-]

ŽK: 41. O. Červený , 62. M. Mikeš .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - KOVAŘÍK Zdeněk, HUČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: LUDĚK ZBORNÍK
Tip experta: výhra domácích

Hráči Strunkovic jsou na svém hřišti velmi silní, vycházejí ze zajištěné obrany, a přestože Čkyně minulý týden, pro mě překvapivě, porazila vysoko Novou Ves, ze Strunkovic odjede bez bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích