Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyňský lazaret tentokrát neměl nárok, Semice si s chutí zastřílely


Branky


20. L. Zborník , 36. J. Keclík , 38. L. Zborník , 41. J. Hrala , 53. R. Veleman , 60. R. Veleman , 78. J. Forman , 88. M. Miklas (vl.)
21

Semice doma nezaváhaly, střelecký apetit prokázal Zborník, který po hattricku z minulého zápasu přidal už v prvním poločase další dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty načal ve 20. minutě Luděk Zborník. Další branku přidal sváteční střelec s kapitánskou páskou Jakub Keclík, když využil parádní přihrávku Filipa Blažka a v samostatném úniku na poslední chvíli procedil míč mezi nohama brankáře. Jistotu v podobě třetího gólu přidal znovu Luděk Zborník, který si na závěr sezony připravil skvělou střeleckou formu. Když v závěru poločasu využil nedorozumění hostující obrany Jakub Hrala, bylo prakticky rozhodnuto.

 

Ve druhé půli pokračovalo domácí střelecké představení. Skóre navýšil dvěma góly Radek Veleman, jenž doklepával do prázdné branky po povedených akcích svých spoluhráčů. Prosadil se také aktivní Jakub Forman znvou po samostatném úniku. Pravý záložník naskočil po zranění ze zimní přípravy i do zápasu A mužstva a stejně jako za B tým v minulém týdnu si připsal zásah do černého. Poslední gól si dali hosté sami a semičtí fanoušci tak mohli při pouti slavit vysokou výhru svých oblíbenců.

 

Zdroj: FB Semice



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Filip Breibisch (asistent trenéra): V tomto případě není moc co hodnotit, výsledek odpovídá za vše. V takový výsledek jsme ani nedoufali, Čkyně má jednu z nejlepších obran v soutěži, ale povedlo se nad očekávání. Jsem rád, že si zahráli všichni kluci a mohli jsme pošetřit některé kluky, kteří laboruji se zraněními, které nás celou sezónu trápí. Příští týden věřím, že potvrdíme ve Velešíně povinné tři body a budeme se soustředit na poslední a to nejdůležitější utkání, které rozhodne o všem.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): "Tentokrát jasná záležitost pro domácí. Nedá se co hodnotit. Domácí byli všude dříve a tak výsledek je ještě milosrdný pro nás. Jak říkám, poslední kola dohráváme s čím co má zdravé nohy a ruce. Podle toho to také vypadá. Navíc se také projevuje tím pádem neúčast v trénincích a působí někteří až komicky a ani si to neuvědomují. Domácím gratuluji. Jediné co jsme vystřelili v Semicích. byly růže na místní pouti. Takový extrém se zraněními jsem nikdy nezažil. Nemá cenu se vymlouvat a tak nastupují dorostenci a kluci z benga. Za týden tomu nebude jinak, takže uvidíme."



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - F. Blažek [-] , L. Zborník [-] , L. Holub [-] , P. Šindelář [-] (46. J. Forman [-] ) , R. Veleman [-] (60. M. Valach [-] ) , I. Antony [-] (63. J. Holub [-] ) , K. Trantina [-] , J. Hrala [-] , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - O. Červený [-] , M. Miklas [-] , J. Král [-] , M. Gerold [-] (71. J. Děd [-] ) , V. Turek [-] , M. Štrobl [-] (56. L. Růžička [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Schettini [-] , J. Sluka [-] , G. Bujok [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - VÍTEK Miroslav, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma budou chtít domácí udržet boj o první místo a to zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích