2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 18:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si v pátečním utkání poradila se Strunkovicemi, jejich neporazitelnost skončila


Branky


17

Za domácí se trefili Carda a Šteyer. Druhý jmenovaný se tak osamostatnil na čele tabulky střelců, najdou jeho pronásledovatelé odpověď?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Plané se hrál v páteční podvečer průměrný fotbal s malým množstvím šancí. V první půli se vyčkávalo a když Blaník dopředu nehrozil, začali se domácí osmělovat a přebírali střed pole a více se začali tlačit před branku Vojtíška. Blaník působil unaveným dojmem, zřejmě doplatil na úzký kádr - kapitán P. Beneš chyběl z pracovních důvodů, R.Žurek je zraněný a nastoupil až po odstoupení J.Moravce (obnovení zranění). Trenér V.Beneš přeskupil do 2. půle sestavu, ale skórovat nebylo Blaníku souzeno, i když šance se přece jen naskytly - největší Koloušek, který překopl z malého vápna branku a A.Kadlec, jehož bombu vyrazil brankář Hotový na roh. Domácí se brzy prosadili a dorážkou Cardy dali na 1:0  a když pak v 68. min přidali po skvělé akci na 2:0, bylo rozhodnuto. Blaník tentokrát neměl sílu a elán na zvrat a 7. korálek neproher v řadě nenavlékl. V Plané hrál Blaník vůbec poprvé v historii a fanoušci Strunkovic ocenili perfektně střižený trávník, dobré pivo a klobásy a přátelskou atmosféru...

 

Autor: Miroslav Mottl (STR)



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Připravujeme

TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. (vedoucí mužstva): První poločas to byl zápas bez šancí, kdy domácí a ani hosté se neprosadili. Do druhého poločasu jsme udělali nějaké změny, ale ani to nepomohlo vylepšit náš herní projev. Když se pak domácí zaslouženě prosadili, padla na nás deka a domácí nás přehrávali. Přesto se mohl z hranice malého vápna prosadit Koloušek, který ale přestřelil. Následně námvdomácí zasadili druhý úder. Kluci se ještě snažili něco s výsledkem udělat, ale už to byla od nás velká křeč. Domácí zaslouženě vyhráli, víc se na zápas motivovali. Nám se toto utkání hrubě nepovedlo a musíme na takový zápas hodně rychle zapomenout. Za týden nás čeká Nová Ves, kde budeme muset předvést daleko lepší výkon.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Pešek [-] , T. Vrážek [-] , L. Motyka [-] , O. Hotový [-] - M. Tibitanzl [-] , D. Samek [-] (89. R. Kubíček [-] ) , T. Plojhar [-] - L. Kitzler [-] (62. O. Jánošík [-] ) , R. Lengyel [-] (46. J. Carda [-] ) , P. Šteyer [-] (90. J. Szabó [-] )

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Dvořák [-] (88. R. Černý [-] ) , M. Kuneš [-] (46. J. Brych [-] ) , V. Páník [-] , J. Moravec [-] (32. R. Žurek [-] ) , O. Kochma [-] , T. Koloušek [-] , S. Pravda [-] , J. Gažík [-] , A. Kadlec [-] , J. Brom [-]

ŽK: 25. D. Samek , 39. L. Kitzler , 86. O. Jánošík - 77. T. Koloušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - HLADÍK Pavel, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Lubor Kitzler
Tip experta: výhra domácích

Strunkovicím se daří. Stoupají tabulkou nahoru a u nás je to spíš naopak, ale poslední zapas jsme doma zvládli celkem jednoznačně, tak věřím, že Strunkovice doma porazíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pro hosty to bude velmi těžké utkání. Pokud si přenesou formu z posledních kol tak tři body vydřou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích