Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné vrátilo Svinům podzimní porážku a přihlásilo se do boje o postup!


Branky


20

Na podzim Sviny vyplenily výsledkem 5:1 Roudné, teď jim to hosté vrátili. Roudné tak zvládlo zápas, kterým se opět zapojilo do boje o prvenství a postup do krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné těžilo z povedeného úvodu, po čtvrthodině hry po Paraknenkově gólu a penaltě proměněné Kadlecem vedlo už 2:0. Kadlec se tak na čele tabulky kanonýrů dorovnal jednadvacetigólovému Šteyerovi z Plané. Pak se probrali domácí a Kolář upravil na 1:2, jenomže poslední slovo do půle si vzali opět hosté. A Malše lépe zvládla lépe i druhé dějství a byla z toho vysoká výhra 5:1, která pořádně zamotala situaci na čele tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Bohužel se nám zápas od začátku nepovedl a Roudné nám tak vrátilo porážku z podzimu. Vše se rozhodlo v první půli, kdy jsme rychle prohrávali o 2 goly. Dokázali jsme ale snížit a poté nás ve dvou obrovských šancích vychytal hostující brankář. A tak jsme místo vyrovnání dostali v poslední minutě gola do šatny a bylo téměř hotovo. Roudné předvedlo výrazně lepší výkon než my a zkrátka jsme na ně nestačili, což je asi snadné poznat z konečného výsledku.

TJ Malše Roudné
Marcel Tomášek (trenér, z webu malseroudne.cz): „S výkonem můžeme být maximálně spokojeni. Škoda jen, že jsme podobně nehráli před týdnem s Kaplicí. Kdybychom podali stejný výkon jako ve Svinech, nemohli jsme ztratit body. Tentokrát jsme hráli zodpovědně a agresivita byla na naší straně. Byli jsme lepším týmem."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - J. Šemro [-] (64. M. Chromčák [-] ) , J. Kurali [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (80. M. Smoleň [-] ) , J. Novák [-] (86. F. Pavel [-] ) , O. Kolář [-] , J. Jindra [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] (46. O. Šafránek [-] )

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - A. Parakhnenko [-] (72. M. Vlk [-] ) , O. Lebedenko [-] , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , D. Zíka [-] , V. Kadlec [-] (88. A. Goretki [-] ) , M. Bartoš [-] (90. F. Navrátil [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-] , D. Vogl [-] (46. D. Šrámek [-] )

ŽK: 88. V. Kadlec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - JAROLÍM Jiří, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Matyáš Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Víme, že nás čeká těžké utkání. Sviny jsou kvalitní soupeř, mají dobře poskládaný tým. Nicméně věřím, že na tenhle zápas budeme lépe připravení a vrátíme jim porážku z podzimu. Odvezeme si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vzhledem k postavení v tabulce to bude šlágr soboty. Souboj prvního se třetím nabízí dramatický fotbalový zápas. Pro domácí by ztráta bodů znamenala potíže v postupových ambicí. Pro hosty by ta naděje asi skončila úplně. Zde to vidím na tvrdě vybojovanou remízu.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zajímavý zápas, který rozhodnou větší zkušenosti domácích hráčů