V. Šťástka 27.
M. Nekl 42. (p.)
2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice předvedly ve druhém poločase parádní obrat!


Branky


27. V. Šťástka , 42. M. Nekl (p.) - 53. K. Krejčí , 64. K. Krejčí (p.) , 80. J. Máška
15

Čimelice vedly 2:0, nakonec utkání nezvládly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Po celý zápas se z pohledu diváků pořád něco dělo před oběma brankami, což z pohledu trenérů nebylo moc dobré. Již v 9. minutě Děd z 25 metrů pořádně vystrašil domácího brankáře. V 11. minutě zase domácí měli velkou příležitost Neklem, ale Lízal ho vychytal. Ve 22. minutě Krejčí si udělal na vápně prostor ke střele, která mířila k tyči a brankář vyrazil na rohový kop. Ve 23. minutě po dlouhém domácím autu zachraňoval Lízal na brankové čáře. V 26. minutě už Lízal nestačil na samostatný nájezd Šťástky a domácí jdou do vedení 1: 0. Ve 34. minutě po rohovém kopu měl na hlavě gólovku Rozhoň, ale jeho hlavička skončila vedle. Ve 41. minutě hosté nešťastně zahráli ve vápně rukou a domácí Nekl penaltu proměnil na 2 : 0.

 

Druhý poločas

               Do druhého poločasu trenér Cimrhanzl udělal hned dvě změny, které se mu vyplatily. Csaplárova past sklapla. Hned v úvodu po rohovém kopu vznikl v domácím vápně velký závar a ke gólu to nevedlo. Ve 48. minutě na Čapka zívala prázdná branka, ale zakončení ze 20 metrů dal vedle. V 52. minutě na Lízala běželi po rohovém kopu hostí čtyři na jednoho a Lízal vše vyřešil. V 53. minutě dal pěkný centr Čapek do vápna na Krejčího a zkušený šutér si poradil a snižuje na 1 : 2. V 62. minutě výborný balon do brejku dal Noskovi Máška, který byl ve vápně faulován brankářem  a nařízenou penaltu Krejčí suverénně proměnil a skóre zápasu vyrovnal na 2 : 2. V 75. minutě vypustil z poza vápna Nekl jedovku k tyči a Lízal začaroval. V 79 minutě hosté předvedli pěknou kombinaci po pravé straně, Máška poslal centr na vápno, kde si balon převzal Šourek, uvolnil se do vápna a přesně přihrál Máškovi, který dílo dokonal a dává jak se ukázalo vítěznou branku hostí na 2 : 3.

 

Stats

Rohy :    2 : 6

Střely mimo branku :  3 : 3

Střely na branku :  6 : 7

AUTOR: J. CIBULKA



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Šípek [-] - V. Šťástka [-] , Š. Říha [-] , D. Petřík [-] , J. Ulč [-] (70. J. Kulas [-] ) , M. Káš [-] , M. Nekl [-] , V. Nosek [-] , V. Hegenbart [-] , Z. Pšenička [-] , J. Klimeš [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - K. Krejčí [-] (90. O. Kafka [-] ) , D. Doležal [-] (82. J. Zábranský [-] ) , J. Nosek [-] (72. J. Šourek [-] ) , T. Děd [-] (46. T. Zelenka [-] ) , R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , F. Funda [-] (46. D. Míčka [-] ) , D. Žáček [-] , M. Čapek [-]

ŽK: 27. Z. Pšenička , 92. M. Káš - 38. T. Děd , 52. M. Rozhoň , 87. L. Lízal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přibyl Jan - MACH Jan, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Siko má na jaře velmi špatnou formu a v tomto utkání to budou hosté, kteří budou brát všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích