0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň v závěru neuhlídala skórujícího Šourka, Junior bere cenné body


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí musí mrzet první dvacetiminutovka, kdy si vytvářeli velmi dobré brankové příležitosti, ale v cestě za gólem jim stála břevna a nebo výborný Lízal v brance. V 10. minutě domácí Kubín nastřelil břevno a hned vzápětí tvrdou střelu Lízal vykryl. V 19. minutě Průcha opět trefil jen břevno a ve 25. minutě Kubínovu střelu Lízal dobrým zákrokem vyrazil na rohový kop. V dalších minutách už jejich brankové příležitosti uvadaly a hosté trpělivou hrou se ke skórování mohli dostat v 45. minutě, kdy po rohovém kopu Čapka domácí brankář míč směřující do branky vyškrábl na tyč a tím byl účet prvního poločasu uzavřen.

 

Druhý poločas byli hosté aktivnější dopředu a domácí už do žádných brankových příležitostí nepouštěli. Ve 48. minutě byl dle hostů ve vápně faulován Šimek, ale píšťalka rozhodčího zůstala v klidu. Strakonická trpělivá hra přinesla ovoce až v závěru utkání, když v 88. minutě Nosek zablokoval odkop domácího obránce a Šourek svou pohotovostí vstřelil vítězný gól.

 

Stats

Rohy :    5 : 3

 

Střely na branku :  8 : 4

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - J. Zavadil [-] , J. Kubata [-] , J. Kubín [-] (69. F. Radosta [-] ) , L. Hromádka [-] (75. M. Rezek [-] ) , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , J. Bartoš [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Schneider [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - D. Žáček [-] , J. Šourek [-] (89. D. Staněk [-] ) , O. Chalupa [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (77. D. Petráň [-] ) , O. Šimek [-] (60. J. Nosek [-] ) , R. Zahrádka [-] , F. Funda [-] , M. Čapek [-]

ŽK: 6. M. Cimerhanzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ALBERT Karel - IZUGRAFOV Svyatoslav, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pro Třeboň jde o velmi důležité utkání a doma body vydře.

Tip: remíza