2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První penalty v sezóně Derflané nezvládli a darovali Jiskře body


Branky


67. M. Bučák , 71. T. David - 10. O. Svoboda (p.) , 84. M. Trubačík
0

Městské derby přineslo vyrovnané střetnutí se šťastným koncem pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný první poločas ze strany domácích

Do městského derby vsoupili Derflané bez čtyř hráčů základní sestavy velmi vlažně. V 8.minutě hosté trestali brankou z penalty a ujali se vedení 0:1. Autorem úspěšné penalty byl Oldřich Svovoda. Celý první poločas byl ze strany domácích špatný, ale i přesto mohli domácí vyrovnat. To by však museli Bučák s Petruchou narovnat mířidla. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

Po bouři v domácí kabině domácí na hosty vlétli

Do druhého poločasu, po důrazné domluvě v kabině domácích, vlétli Derflané na hosty at i se nedostali dobrých 20 minut za půlku. Střídající David nejprve přichystal tutovku Bučákovi, který srovnal skóre utkání na 1:1 a to v probíhající 65. minutě. A už o tři minuty byl výsledek 2:1, když se střelou prosazuje Tomáš David. Domácí mohli utkání rozhodnout, nevyužili ovšem několik tutovek a tak přišel trest v podobě vyrovnání v 83.minutě. To se prosadil hostující Milan Trubačík.A tak na řadu přišly pokutové kopy.

Tým ze Starého Města opět úspěšný v pokutových kopech

V následných pokutových kopech byli úspějšnější hosté v poměru 1:4 a tak po domácí výhřed nad Buchlovicemi si připsali další dva body.



Sestavy


1. FC Slovácko C
J. Horáček [-] - F. Sánchez [-] (35. L. Paška [-] ) , M. Bučák [-] , M. Remeš [-] , A. Balaštík [-] , M. Petrucha [-] , V. Šišák [-] , D. Heger [-] , O. Vašek [-] , F. Abrhám [-] (46. T. David [-] ) , M. Mareček [-]

JISKRA Staré Město
J. Vávra [-] - D. Melichárek [-] (79. M. Bělaška [-] ) , J. Daťko [-] , T. Műller [-] , O. Svoboda [-] , P. Šmatelka [-] , K. Doseděl [-] (59. P. Vlček [-] ) , R. Juráň [-] , M. Grebeň [-] , V. Trubačík [-] (74. M. Trubačík [-] ) , J. Žajdlík [-]

ŽK: 25. R. Juráň , 57. K. Doseděl , 73. V. Trubačík , 77. J. Žajdlík , 89. P. Vlček .
Místo: Sady. Počet diváků: 200. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - POCHYLÝ Ladislav (N), STUCHLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.