D. Kočí 80. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí rozhodl z pokutového kopu


Branky


80. D. Kočí (p.)
14

Uznané branky ze hry se diváci nedočkali a o třech bodech rozhodl jediný gól z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla jediná branka

Vyrovnaný zápas mezi domácími Nučicemi a hosty ze Zásmuk hodnotí Jan Vedral:      "Přestože by zápasu asi více slušela remíza, tak jsme dokázali zvítězit a po třech prohrách jsme konečně získali tři body. První poločas moc fotbalové krásy nepobral. Za zmínku stojí snad jen břevno nastřelené Bradáčem z přímého kopu.     Druhý poločas začal tak, jak skončil první a hra se odehrávala mezi vápny bez větších šancí. Od pětašedesáté minuty ale začaly Zásmuky získávat územní převahu a zatápěly naší obraně. Dvakrát šli útočníci hostů sami na Krutského, ale ten je dokázal vychytat a když už byl překonán, tak na brankové čáře zaskočil Kočí.   Ten se také postaral o jedinou branku zápasu, když Jakub Novák dělal kličku gólmanovi, ten mu míč vypíchl, ale zároveň s míčem zasáhl i Novákovy nohy. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který Dominik Kočí proměnil přesnou střelou k tyči - 1:0     Zásmučtí se začali více tlačit do ofenzívy a donutili naše hráče faulovat, nařízené trestné kopy ale nedokázali využít."    

Vyrovnávací gól nebyl uznán

Částečně spokojenější s předváděnou hrou byl po druhém poločase zásmucký trenér Václav Jindra: "Druhý poločas byl o poznání lepší, hra se zlepšila a přišlo několik vyložených šancí, které jsme nedokázali bohužel proměnit. Až na jednu za stavu 1:0 pro domácí. Branka nebyla ale z nějakého důvodu uznána."



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: První poločas byl z naší strany vlažný, chyběl důraz v osobních soubojích a větší chuť do hry. Druhý byl lepší, ale naše dnešní špatná koncovka nás připravila o jasné tři body. Víc se k utkání nebudu vyjadřovat. Kdo tam byl, tak viděl jak utkání probíhalo.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Zápotocký [-] (46. T. Vlasák [-] ) , J. Vedral [-] , P. Nevšímal [-] , J. Novák [-] , L. Kulhavý [-] , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , K. Hurtík [-] , P. Bradáč [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - M. Koštíř [-] (81. V. Mrázek [-] ) , P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] , P. Pěkný [-] , S. Dotter [-] , F. Jonáš [-] (60. J. Hanzl [-] ) , M. Kraus [-] , Z. Vokáček [-] , A. Sivák [-] (65. L. Sobotka [-] ) , J. Roth [-]

ŽK: 44. P. Zápotocký , 86. P. Nevšímal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KOČÍ Miroslav (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Uvidíme, kdo naskočí v domácí sestavě, která je ovlivněná marodkou, ale Zásmuky mají výsledky jak na houpačce.