Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim šokovala v Krakovanech


Branky


13

Cestou na zápas jsme posbírali všechny lidi, kteří mohli chodit a do Krakovan přijeli s očekáváním zápasu, který bude hodně těžký. S těmito slovy přijeli Kouřimští k utkání. A děly se věci...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 0:4

A věci se skutečně děly. "Ještě jsem nestačil dát šál uzeného do udírny a už se hosté radovali", procedil mezi rty Jan Špinka. To centr Hovorky z pravé strany poslal hlavou za háčky Tománek - 0:1. Uběhly necelé dvě minuty zápasu. A po dalších třech bylo 0:2. Snížkův rohový kop na přední tyči tečoval Procházka a míč skončil na zadní tyči s síti.

 

"Po dvaceti minutách odešli tři z našich šesti fanoušků", konstatoval Jan Špinka, protože v průběhu šesti minut navýšil Tomáš Dufek na 0:4. Nejprve Tománek poslal balón do uličky Dufkovi, který utekl obraně a prostřelil domácího brankáře. A potom centr z pravé strany domácí hlavou odvrátili jen na penaltu, kde se z voleje opřel do míče Dufek a trefil přesně k tyči.

 

Složení sestavy Kouřimských si náramně pochvaloval kapitán, Martin Snížek: "Milan Tománek nastoupil kvůli nedostatku lidí v útoku, přestože je zraněný a nemůže kopnout pořádně do míče. Ve druhém poločase blbě šlápnul a vystřídal. Jak odešel, tak jsme nebyli schopní vepředu delší dobu udržet balón.

 

Další skvělý tah - Milan Hovorka odehrál první zápas po březnové operaci nosu, který mu přerazil v prvním podzimním kole plaňanský hráč. Bez jediného absolvovaného tréninku byl na lajně opět neúnavný a domácím svým pohybem hodně zatápěl."

 

Krakovany dotahovaly

Hostům pomalu ubývala šťáva a domácí i za velice nepříznivého stavu věřili ve zvrat. Po sedmi minutách druhého dějství domácí prošli po levé straně, centr proletěl celý vápnem až na zadní tyč, kde ho do prázdné brány uklidil Michal Věříš - 1:4

 

Dvacet minut před koncem domácí překopli kouřimskou obranu, Havránek šel "na nákup", David Chvojka mu udělal kličku a dal do prázdné - 2:4.

 

"Vzhledem k vývoji hokeje se tři fanoušci vrátili a tak jsme fandili ve čtyřech", s humorem sobě vlastním uvedl Jan Špinka a pokračoval: "Věřil jsem, že to kluci otočí, vykřesali jsme naději. Škoda, že v osmdesáté nebyl uznán gól Sixtovi - ještě bychom měli šanci. Ale tentokrát nám nebylo přáno a po zásluze jsme prohráli."

 

Martinovi Snížkovi nedělali radost jen ofenzívní hráči, ale slova pochvaly našel i pro obranu: "Nejlepší zápas na jaře odehrál Milan Navrátil, domácí útočníky pokryl tak, že je nenechal prakticky vystřelit."

 

Kouřim tak nečekaně vypálila domácím rybník a odváží všechny body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, fanoušek: Kouřim hrála výborně. Rychlé brejky, čtyři střely, čtyři góly. My jsme se zkoušeli dostat do zápasu, ale nešlo nám to. Vzhledem k našemu nasazení to už na moc bodů nevidím. Třeba mě kluci překvapí již příští týden v Čepečkách.

TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Odehráli jsme vynikající první poločas, byli jsme lepší, pohyblivější, domácí nepustili snad do jediné vyložené šance a do čeho jsme kopli nebo strčili hlavu, to skončilo v bráně. V útoku operoval Milan Tománek, který kvůli zraněnému kotníku nemůže hrát na svém postu, ale svým pohybem a rozdáváním míčů dělal domácí obraně obrovské problémy. Všichni běhali a makali tak, jak by to mělo být. Druhý poločas nám postupně docházely síly, domácí tlačili, ale naše obrana to ustála. V závěru zápasu už jsme jen tlačili očima čas k devadesátce. Po delší době můžeme být spokojení s výsledkem i předvedeným výkonem a nasazením.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , O. Černý [-] (75. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] , P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Věříš [-] - P. Strejcius [-] (59. T. Sixta [-] ) , D. Horák [-] (84. J. Olexa [-] ) , A. Dostál [-] , D. Chvojka [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] (55. M. Ježík [-] ) , T. Dufek [-] (83. T. Hervert [-] ) , M. Hovorka [-] (78. P. Huml [-] ) , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] , L. Kocián [-] , T. Novák [-] , D. Procházka [-] , M. Navrátil [-] , J. Keltner [-]

ŽK: 73. T. Sixta .
Hráči zápasu: M. Tománek , M. Hovorka , M. Navrátil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - KUBIČEK Luboš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: V Krakovanech se bude těžko Kouřimi chytat vítězná nálada.