2:1
(0:0)
90. V. Dittrich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby byl úspěšnější favorit


Branky


62. J. Olah , 74. M. Starov - 90. V. Dittrich (p.)
15

Souboj prvního týmu se čtvrtým byl k vidění v Plaňanech, kam přijely bojovat o body Libodřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas drželi gólmani čistá konta

Expert tip pro toto utkání očekával tvrdou bitvu s karetním mariášem. A jak to bylo na hřišti? Dejme slovo oběma trenérům, aby nás zápasem provedli.

 

Petr Šafránek, Plaňany: „Nejdříve musím zmínit, že nám v minulém zápase Nučice přidělily nálepku nejarogantnějšího mužstva v okresu a přidaly tam i tým Libodřic a tak si možná někdo myslel, že se zápas ani nedohraje. Pravda je taková že v první řadě zápas v klidu jemu vlastnímu a s přehledem odřídil rozhodčí Pikner, který nepřipustil na hřišti nic, co tam nepatří a až na jednu výjimku při zranění hostujícího hráče se i diváci chovali bez problémů.

 

 

Proto si to mužstva mohla rozdat mezi sebou a k vidění byl určitě zajímavý zápas s řadou akcí na obou stranách. V prvním poločase se několikrát vyznamenali oba brankáři. I proto byl v prvním poločase bezbrankový stav. Ve druhém poločase to bylo o tom, kdo dá první branku. Naštěstí jsme to byli my, ale rozhodnuto ještě nebylo. Hosté se snažili  se zápasem ještě něco udělat. To se jim nepodařilo a nám tři body definitivně zajistila druhá branka zápasu. Hosté snížili z penalty až v samém závěru zápasu a více již nestihli."

 

 

 

Hosté jen snížili z penalty

A teď za hosty Adam Baško: „Na derby do Plaňan jsme přijeli odhodlaní urvat tři body a dotáhnout se ještě na čelo tabulky.

 

 

První poločas byla hra vyrovnaná s pár šancemi na obou stranách, ale buď nepřesnosti nebo dobré zákroky obou brankářů zapříčinily, že se v první půli skóre neměnilo.

 

 

Do druhé půle už nemohl pro zranění nastoupit Hradecký a místo něj šel do brány Skočdopole. Obraz hry se moc nezměnil a hra byla podobná jako v první půli. Po několika minutách musel ze hřiště taktéž pro zranění Němec a tím jsme museli sáhnout do obrany. Soupeř to svou kvalitou v útoku dokázal dvakrát využít.

 

 

Nám se jen v závěru povedlo snížit z penalty Dittrichem, ale již nezbyl čas s tím něco dělat.“

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Musím pochválit hostující tým za velmi dobrý výkon, o body v tomto zápase je připravila jejich mizerná koncovka. Na naší hře se začíná projevovat přeci jen delší sezona a tak se musíme semknout. Když se nebude herně dařit, tak to budeme muset vybojovat.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Utkání podle mě rozhodla větší kvalita Plaňan v útoku. Nás už delší dobu trápí produktivita a musíme s tím začít něco dělat. Jinak bych chtěl pochválit výkon sudiho Piknera, který utkání perfektně odřídil.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Lutsiuk [-] , J. Olah [-] (70. D. Konůpek [-] ) , D. Žemba [-] (46. R. Metlushko [-] ) , M. Vinš [-] , M. Jambor [-] , Y. Pavlenko [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-] , M. Starov [-]

FK Libodřice
M. Hradecký [-] (43. P. Skočdopole [-] ) - P. Škopek [-] , J. Košík [-] , M. Beníšek [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , V. Patočka [-] (75. R. Adámek [-] ) , P. Batelka [-] , V. Dittrich [-] , T. Němec [-] (50. M. Matějka [-] )

ŽK: 48. M. Starov - 15. P. Batelka , 63. V. Dittrich .
Hráči zápasu: O. Lazaryev - P. Batelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PIKNER Roman - FREUND Karel (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to budou karetní hody. Zápas se buď nedohraje nebo sedm na sedm.