Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné tři body zůstaly v Bečvárech


Branky


15

Sestupem ohrožené Bečváry sehrály mač s téměř jistě již sestupujícími Ovčáry. Po jednoznačném průběhu si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól už v první minutě

Rozhodně nic nepodcenit, to byl záměr Bečvár a k naplnění začalo docházet už v první minutě, kdy se prosadil Martin Horáček, který o šest minut později přidal druhý gól. Svůj hattrick završil až v samotném závěru zápasu, kdy uzavíral na konečných 7:1.

 

V patnácté minutě na 2:1 snižoval Miroslav Hrubeš, ale to domácí nijak nevykolejilo a pokračovali v koncertu. Další dva góly přidal Jan Kubín a poločasový výsledek stanovil Jan Uher – 5:1.

 

 

Po pauze nastoupilo mládí

Za jasného stavu domácí ve druhém poločase vystřídali a na hřiště naskočili místní mladíci, věkem ještě žáci. A Jan Novák se dokázal i gólově prosadit: „Hrát za áčko je super. V neděli se mi hrálo skvěle, protože jsem byl z dopoledne rozehraný. První gól jsem dal tak, že letěl centr z pravého křídla, já jsem ho trefil half volejem a zapadl k pravé tyči. Za áčko jsem zatím odehrál tři zápasy, nějakých šedesát minut. Oproti žákům je největší rozdíl hlavně z fyzické stránky, je to mnohem tvrdší a rychlejší. Spoluhráči jsou super, když něco pokazím, tak mě podrží nebo mi pomohou.“

 

Jak se cítí v dospělém fotbale, jsme se zeptali i Adama Bočka: „Odehrál jsem zatím ve dvou zápasech něco kolem padesáti minut. Nejdříve před týdnem proti Velimi B, což byl dost těžký zápas a potom včera proti Ovčárům, což byl zase úplně jiný zápas, jelikož jsem šel do hry za vedení 5:1. V obou zápasech jsem hrál levého záložníka. V žácích jsem byl zvyklý spíše na defenzivní pozice, ale myslím, že v dospělých je pro mě pozice v záloze nebo útoku lepší.

 

Největší rozdíl mezi kategoriemi je v rychlosti, to se ani nedá porovnat se staršími žáky.

 

Mám velkou radost, že jsem dostal šanci si s dospělými zahrát a taky s nimi trénovat, což dělám už od podzimu. Tréninky s nimi jsou super, jsou samozřejmě intenzivnější než tréninky s žáky, což je skvělý protože jen tak se můžu dál zlepšovat.

 

Spoluhráči jsou super, rádi s čímkoliv pomůžou nebo něco vysvětlí, navíc s několika z nich jsem se znal ještě před tím, než jsme spolu začali trénovat.“

 

Tak ať se mládí v bečvareckém dresu daří co nejlépe a ať pro ně ti starší dokáží zachránit přebor. Jeden krok už udělali a odsoudili tak Ovčáry k definitivě sestupu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Domácí zápas s posledním mužstvem tabulky pro nás bylo prostě povinné vítězství. První gól jsme dali už v první minutě a do poločasu jsme přidali ještě čtyři. Ve druhém poločase jsme do hry pustili naše nadějné mladé hráče a měli jsme zápas pod kontrolu. Některé šance zůstaly ještě nevyužité, ale s výsledkem jsme spokojeni. Pošetřili jsme zraněné a nedoléčené hráče do dalších zápasů.




Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] , J. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] - J. Kubín [-] , M. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] (64. A. Boček [-] ) , O. Holub [-] (54. J. Novák [-] ) - M. Horáček [-] , M. Kenardžiev [-] (74. D. Šmejkal [-] )

FC Ovčáry
Z. Vilt [-] - J. Mikita [-] , J. Hula [-] , T. Tichý [-] , P. Kubát [-] - B. Machurka [-] , K. Machurka [-] (54. M. Machurka [-] ) , K. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-] -

ŽK: 79. J. Kubín , 82. J. Čáslava - 63. B. Machurka , 80. V. Chadraba , 80. J. Mikita .
Hráči zápasu: M. Horáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ČERNÝ Miroslav (N), KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí povinné tři body k záchraně.