2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovanům nepomohla ani power play


Branky


15

Zápas dvou týmů horní poloviny tabulky sliboval napínavou podívanou a diváci se skutečně nenudili. V závěru viděli i hru bez brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani kralovali

Úvodní minuty nezastihly hostující hráče v plném soustředění a už ve druhé minutě se před Špinkou zjevil osamocený Dotter, ale krakovanský gólman ho vychytal. Zanedlouho vystihl Dotter rozehrávku Kutila, přihrál míč na Jonáše, ale ten zacílil mimo tyče.

 

Z počáteční převahy domácí nic nezískali a hra se postupně vyrovnala. Do šancí se dostali i hosté, ale Kozlova hlavička po rohu minula zařízení a Černého v dobré pozici na poslední chvíli zablokovali obránci Zásmuk.

 

A když ani napodruhé nedokázal Špinku překonat Dotter, končí poločas bezbrankovým stavem.

 

 

 

Diváci se dočkali i gólů

Skóre otevřel až v šestašedesáté minutě Samuel Dotter, který vzal zodpovědnost na sebe a z úhlu prudkou střelou pod břevno dal na 1:0. Jan Špinka ani nestačil reagovat: „Krásně si hodil míč do vápna, morda do vinglu z úhlu. Krásný gól.“

 

Zásmuckou hru oživilo střídání, když na hřiště přišel Koštíř a Ondřej Chábera. Druhý jmenovaný navýšil po pěkné individuální akci na 2:0, když si udělal slalomové branky z pětice obránců a levačkou trefil k tyči.

 

Krakorky se ale nevzdávají. Jenže Chvojkovu krásnou střelu k tyči vyráží Terč, který chytá i Horákovu šanci na přední tyči. Paradoxně se ujala až dalekonosná střela Davida Chvojky – 2:1. „To snad šlo i vedle“, komentoval situaci Jan Špinka a doplnil: „Terč si to doslova hodil sám do brány“.

 

Krakovanský gólman popsal i závěrečné minuty napínavého mače: „Posledních deset minut jsme hráli bez brankáře, šel jsem útočit na remízu. Bohužel bez efektu. Zásmučtí tři brejky na prázdnou kasu naštěstí nevyužili.“

 

Atraktivní utkání končí plným bodovým ziskem domácích, kteří svého soupeře předstihli i v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Myslím, že po celých devadesát minut se hrál zásluhou obou týmů pro diváky atraktivní  zápas. Na obou stranách bylo k vidění několik slibných situací ke skórovaní, ale chyběla přesnost v zakončení, nebo šance končily u dobře chytajících gólmanů. Po přestávce jsme šli do dvougólového vedení, a přestože se deset minut před koncem Krakovanům podařilo snížit, ve zbytku utkání už jsme si aktivní hrou výsledek pohlídali.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tentokrát životospráva byla v pořádku, tak jsme si mysleli na body. První poločas vyrovnaný. I pěkný fotbal. Druhý poločas nás Zásmuky přehrály a zaslouženě vyhrály. Zásmuky mají dobrý tým a tenkrát musíme sportovně uznat, že byl soupeř prostě lepší. Teď se nám vrátí do brány Douděra, tak snad přinese štěstí a doma vyhrajeme s Kouřimí.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pěkný [-] , S. Dotter [-] , F. Jonáš [-] (90. J. Svoboda [-] ) , M. Kraus [-] , P. Pavlík [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , M. Bellada [-] (64. M. Koštíř [-] ) , A. Sivák [-] (60. O. Chábera [-] ) , J. Roth [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - O. Černý [-] , P. Kozel [-] - D. Chvojka [-] , J. Olexa [-] (72. D. Horák [-] ) - T. Sixta [-] - M. Věříš [-] , M. Kutil [-] , A. Dostál [-] , V. Novotný [-] (70. P. Strejcius [-] ) , L. Neruda [-]

ŽK: 1. P. Pavlík - 20. J. Olexa , 86. M. Věříš .
Hráči zápasu: P. Pěkný , S. Dotter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - MEDLEN Jiří (N), MYŠKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Krakovany si musí napravit reputaci po zpackaném Derby.