Ovčáry schytaly další debakl


16

Domácí se už ve třetí minutě ujali vedení, ale potom spustil červenopečecký kulomet a ukazatel se zastavil až na čísle patnáct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí Adam Machurka

Hráči Červených Peček nechtěli ponechat nic náhodě a rozhodně si nepřipouštěli nějaké podcenění soupeře. Ale všichni dobře víme, jak to v hlavách chodí... A tak z utkání utekly pouhé tři minuty a domácí diváci se mohli radovat z vedení svého týmu, když se gólově prosadil mladý šutér Adam Machurka - 1:0.

 

Jenže inkasovaný gól hosty nijak nerozhodil, začali se více soustředit na hru a když hned po pár minutách dokázal srovnat Zdeněk Bulíř na 1:1, rozjel se kolotoč akcí a šancí. Po půlhodině hry byl po dalších dvou brankách Davida Zdeňka stav 1:3

 

To by ještě bylo docela ucházející, ale během posledních deseti minut první půle lovil ovčárecký gólman Petr Blažek míč ze sítě ještě pětkrát a na přestávku se šlo za pro domácí nepříznivého stavu 1:8.

Hosté nedali domácím vydechnout

Poločasový výsledek hráče Ovčár demotivoval, naopak borci Červených Peček svého soupeře nijak nešetřili a plynule sázeli další góly. Na hattrick dosáhli hned tři hráči: Libor Zientek, Jaroslav Svoboda, který se tak dostal do čela střelecké tabulky okresního přeboru, a hrající trenér hostů Lukáš Křelina

 

V červenopečeckém dresu dostali ve druhém poločase opět příležitost vycházející hvězdy a hned dvěma se podařilo vstřelit první mistrovské góly za "A" tým: Ondřej Štolba hned dvakrát a Michael Zuza přidal jeden gól. Konečný stav tedy 1:15, což naštěstí nepřekonalo nejvyšší porážku Ovčár v tomto ročníku. Tak třeba i v tom je možnost hledat pozitiva.

 

Ovčáry pojedou v příštím kole na hřiště Bečvár, kde by tabulkově mohla být větší šance na bodový zisk, či alespoň na vyrovnanější zápas. V předposledním kole ještě budou hostit Tuklaty, takže šance zahrát si srovnatelný fotbal stále je. Červené Pečky budou v příštím kole chtít potvrdit svoji jarní kvalitu na domácím hřišti v utkání proti Štítarskému SK, což bude úplně jiný šálek fotbalu.



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: Před zápasem jsem hráče upozorňoval, že nic nepodceníme a hned inkasujeme gól. Naštěstí jsme zápas rychle otočili a jen se čekalo, kde se skóre zastaví. Jsem rád, že nám vyšel secvičený signál, dostali větší prostor naši dorostenci, kteří se i gólově prosadili a že se náš kapitán dotáhl na čelo okresních kanonýrů. Věřím, že mu pomůžeme, aby vyhrál nejlepšího střelce. Kouřim i Nučice prohrály a zase jsme o kousek blíž k osmému místu. Teď musíme dobře potrénovat a připravit se na derby se Štítary, kluci v kabině jsou na tento zápas extra nažhaveni.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - KOPECKÝ Milan (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2022 10:35
Hodnocení zápasu
16. 5. 2022 10:46
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra hostů

Rozjetí hosté smetou beznadějně poslední domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů