1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany v Nučicích nezaváhaly


Branky


15

Ačkoliv hráli hosté více jak poločas pouze v deseti po vyloučení Motrunicha, nedokázali už Nučičtí stáhnout dvougólový náskok soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potyčka na hřišti

 

Reportáž z utkání připravil Jan Vedral (NUČ):

 

V zápase jsme začali aktivněji a mohli jsme jít do rychlého vedení, když Nevšímal našel na velkém vápně Nováka, ten se ale slabší levou nohou proti Arnoldovi neprosadil. 

 

 

Ve třinácté minutě nás soupeř potrestal, rychle rozehraný aut na polovině hřiště se po několika přihrávkách dostal k Mykolovi Starovovi a ten střelou ze střední vzdálenosti otevřel skóre – 0:1.

 

 

 

V osmadvacáté minutě přišel zbytečný roh, při kterém byl Jelínek nekompromisně odstrčen, ale faul se nepískal a míč skončil podruhé v naší síti. Artem Motrunich – 0:2.

 

 

 

Před koncem poločasu Motrunich hrubě fauloval Jelínka a šel okamžitě do sprch. Na hřišti se strhla mela a museli zasahovat pořadatelé, ale kromě roztrženého trička u pomezního rozhodčího se nikomu nic nestalo a pokračovalo se dál.

 

 

 

 

Domácí přesilovku nevyužili

Ve druhém poločase jsme přesilovku nedokázali využít. Nevšímal sám před gólmanem přestřelil, Novák a Chromý své tutovky také nedokázali využít. Lisa z velkého úhlu na malém vápně trefil pouze boční síť.

 

Naopak Plaňany z ojedinělé akce zvýšili na 0:3. Rychle rozehraný trestňák na polovině hřiště se dostal k Mykolovi Starovovi, ten jej výborně zpracoval a z našich obránců udělal diváky. 

 

Naději na zvrat vykřesal pěknou střelou deset minut před koncem Matěj Chromý – 1:3, ale soupeř se pak už jen povaloval po zemi a nechutně zdržoval. 

 

Se třemi body byl spokojen trenér Plaňan Petr Šafránek: „Na domácí a jejich hru jsme se připravili a během prvního poločasu jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Celý druhý poločas, přestože jsme hráli o deseti, jsme domácí nepouštěli do žádných šancí a naopak my jsme kromě třetí branky nevyužili další tři vyložené šance.“

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Dlouho jsem se nesetkal s tak arogantním týmem jako jsou Plaňany. Proti nim jsou i Libodřice beránci. Fauly loktem i pěstí nejsou ukrajinským žoldákům cizí. Hlavní trenér se snažil emoce krotit a jeden z mála byl nohama na zemi. Naštěstí jsme obdrželi pouze pár krvavých šrámů a zápas se dohrál bez vážnějších zranění.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Těžko objektivně zhodnotit zápas a především vše, co s ním souviselo. Domácí tým má v mužstvu pár technických hráčů, ale hru má založenou na důrazu, který je nepříjemný, ale i my máme ve svém středu hráče, kteří umí hrát hodně důrazně a nato domácí především doma nejsou moc zvyklí. Bohužel na důraz a oplácení jsme doplatili vyloučením našeho hráče. Bohužel na klidu vůbec nepřidali svým chováním někteří domácí diváci. Samozřejmě si zaplatili, tak na to mají podle nich právo. Zbytečně vyhrocený zápas jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Souček [-] (46. L. Kulhavý [-] ) , P. Nevšímal [-] , K. Hurtík [-] (72. J. Lisa [-] ) , M. Šulc [-] (31. J. Vedral [-] ) , P. Bradáč [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Novák [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Lutsiuk [-] , J. Klucska [-] , M. Vinš [-] , M. Jambor [-] , Y. Pavlenko [-] (82. K. Hanzálek [-] ) , P. Málek [-] (56. R. Metlushko [-] ) , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-] (61. D. Žemba [-] ) , A. Motrunich [-] , M. Starov [-] (90. M. Češner [-] )

ŽK: 25. P. Nevšímal , 40. J. Jelínek , 81. D. Kočí , 88. M. Jícha - 48. O. Lazaryev , 54. J. Klucska , 90. T. Freund . ČK: 42. A. Motrunich .
Hráči zápasu: M. Chromý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - KOČÍ Miroslav (N), KONŮPEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2022 22:17
Reportáž od pana Vedrala by se dala svoji kvalitou a pravdomluvnosti přirovnat k těm z aeronetu, pan Vedral je buď úplně mimo realitu nebo nedokáže objektivně posoudit utkání a neměl by potom přispívat do médií.

Tip experta: výhra hostů

Na Plaňany čeká těžký zápas, pokud ale chtějí pomýšlet na postup musí vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů