Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští marně dotahovali


Branky


14

Domácí Štítarský SK byl už v luxusním třígólovém náskoku, ale nakonec byli rádi, že uhájili první jarní výhru o pouhý gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřim se do soupeře pustila bez respektu

Na hřišti ve Štítarech se potkaly dva týmy, které by v tabulce jara okupovaly příčky na chvostu tabulky. Zatímco Štítarský SK má za sebou zápasy s téměř kompletní špičkou a dá se očekávat, že bodové zisky přijdou, v Kouřimi musí doufat, že se vyprázdní marodka. Štítarští do tohoto zápasu měli konto zisku bodů nulové a už toužili tento stav prolomit. Kouřim zatím uhrála body čtyři po remíze se Zásmuky a povinné výhře nad Ovčáry.

 

Gólový koncert zahájil už v desáté minutě kouřimský Jan Keltner – 0:1, který svojí druhou branku vsítil ve dvaatřicáté minutě. To už ale srovnával na 2:2, protože mezi jeho góly se svými trefami vešli domácí Kamil Horňáček – 1:1 a Samuel Uman – 2:1.

 

Do přestávky strhli Štítarští fotbalisté vedení na svou stranu přesnou trefou Jana Vláška – 3:2.

 

 

Kouřim stahovala

Když krátce po přestávce navýšili opět Samuel Uman a Kamil Horňáček na 5:2, vypadalo to s hosty prachbídně.

 

Jenže další šance končily v kopřivách, hosté vycítili šanci a postupně snižovali. Marek Ježík v šedesáté minutě na 5:3, Patrik Jirků deset minut před koncem na 5:4. Bohužel pro hosty v poslední desetiminutovce už další gól nepřidali a odváží si těsnou porážku.

 

Jen částečně mohl být spokojen stoper Kouřimi, Dan Procházka: „Vyrazili jsme ve dvanácti lidech se čtyřmi dorostenci a neodehráli vůbec špatný zápas. Bránili jsme od půlky a spoléhali na brejky, které nám díky rychlosti ofenzivních hráčů vycházely. Škoda, že jsme se opět nevyvarovali zbytečných chyb a nedůslednosti, po kterých jsme dostávali góly.“

 

Naopak radost neskrýval domácí kouč Daniel Kmoch: „Utkání s Kouřimí se vedlo v ofenzivním duchu. Padlo devět branek, takže se to divákům muselo líbit.“

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: O body se hrálo až do konce zápasu, protože místo toho aby to bylo 7:2 a v klidu se dohrávalo, tak zahodíme tutovky z malého vápna. Přesto nakonec tři body (první na jaře), které potřebujeme k záchraně, zůstanou u nás a věřím, že nebudou poslední.

TJ Kouřim
Dan Procházka, hráč: Byl to vcelku slušný zápas a za zmínku stojí kvalitní výkon rozhodčího.



Sestavy


Štítarský SK
M. Veselý [-] - K. Horňáček [-] , L. Jedlička [-] , S. Uman [-] (67. M. Lepší [-] ) , B. Uman [-] (85. J. Brdíčko [-] ) , P. Pýcha [-] , L. Kmoch [-] (55. S. Huleš [-] ) , J. Vlášek [-] , A. Přibyl [-] (46. K. Šín [-] ) , J. Miškovský [-] , F. Hoření [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , D. Procházka [-] , M. Ježík [-] (73. P. Huml [-] ) , T. Hervert [-] , R. Světnička [-] , L. Kocián [-] , P. Jirků [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , V. Burián [-]

ŽK: 41. A. Přibyl .
Hráči zápasu: B. Uman - J. Keltner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Buchta Petr - CHOBOT Jan (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Oba týmy nezažívají dobré období, očekávám velké problémy se vstřelením gólu na obou stranách, proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích