1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie vydolovala první jarní bod


Branky


14

Po dvou debaklech v předchozích dvou kolech zabojovali hráči domácí Čechie o body proti favoritovi ze Zásmuk. Po devadesáti minutách remízový stav znamenal bod pro Tuklaty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední minutě jdou domácí do vedení

Tuklatská Čechie tráví už několik kol na předposledním místě tabulky a jistě by se z něj ráda odpoutala, zvlášť když ztráta na Bečváry je pár pouhých bodíků. Jenže kompletovat bodovou sbírku se na jaře nedaří. Jenže ve čtyřech úvodních zápasech po zimní přestávce přišly „těsné“ porážky o dva góly, v pátém byl v Ratboři rozdíl tříbrankový a pak přišly dva debaklové zápasy s Plaňany a v Jestřabí Lhotě.

 

Zdá se, že se v Tuklatech zdravě naštvali a chtěli to změnit právě v domácím utkání se Zásmuky. Ty mají na rozdíl od Čechie vystaráno. Čelo tabulky daleko, na sestup to nehrozí a vyhřívají se na pěkném pátém místě.

 

 

Zásmuky přijely do Tuklat bez standardního vedení, neboť chyběl trenér Václav Jindra i vedoucí týmu Josef Soběslav, a také bez mnoha opor na hřišti: chyběli Petr Pavlík, Jiří Pechar, Samuel Dotter, Filip Jonáš, Lukáš Martínek,…

 

A tak se v Tuklatech odehrávala spíš bitva než fotbal, příliš krásy si diváci neužili. Rozehřála je až branka v poslední minutě před přestávkou, kdy rozvlnil síť za zády Terče Pavel Hlavatý – 1:0.

 

 

Tuklaty cítily šanci

Ani druhý poločas nebyl lepší. Jen s tím rozdílem, že domácí borci o vedení brzy přišli, když se sedm minut po zahájení druhého dějství prosadil zásmucký kapitán Adam Čapek – 1:1.

 

Na hráčích Tuklat byla vidět snaha, hosté čím dál častěji diskutovali s hlavním rozhodčím, kterým byl pro tento zápas Vilém Löwe, ale skóre se už do konce devadesáté minuty nijak nezměnilo.

 

V základní hrací době končí zápas remízou a pokračuje se střelbou ze značky pokutového kopu.

 

 

Zásmučtí byli přesnější

Že si z Tuklat odvezou dva body, o tom rozhodli střelci Zásmuk a vyhráli penalty v poměru 3:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Adam Čapek, kapitán týmu: Zápas se mi těžko hodnotí, z naší strany to byl nejhorší výkon, který jsem od nás viděl. Úroveň utkání odpovídala maximálně třetí třídě. Třešničkou na dortu tohoto zápasu byl výkon hlavního rozhodčího, který přes veškerou snahu ale domácí ke třem bodům nedotlačil.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Hlavatý [-] , L. Werbynský [-] (75. D. Bílý [-] ) , J. Stejskal [-] , J. Vébr [-] , T. Pígl [-] , M. Klepetko [-] , M. Kotala [-] , J. Vyhnal [-] (26. V. Holčák [-] ) , P. Mazur [-] , P. Patáčik [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - O. Chábera [-] , P. Pěkný [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , M. Koštíř [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , M. Bellada [-] , A. Sivák [-] , J. Roth [-]

ŽK: 59. V. Holčák - 50. M. Kraus , 52. M. Koštíř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Jednoznačná záležitost v podání hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů