Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Královský na hřišti řádil


15

Čistým hattrickem během pouhých pěti minut zařídil Pavel Královský poločasové vedení Kouřimi, které už domácí nepustili a přidali další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dal tři góly a šel do práce

Spoléhat na rozsáhlou marodku Kouřimi, která horko - těžko dává dohromady základní jedenáctku, mohli fotbalisté Ovčár a tak i doufat, že by třeba i nějaký bodík mohli odvézt nebo alspoň jet domů bez nějaké extrémní gólové nálože.

 

Ale Kouřimští, i přes spoustu "náhradníků" v základu, nenechali nic náhodě. Na první gól sice diváci čekali téměř půl hodiny, ale bylo jen otázkou času, kdy to tam spadne.

 

V devětadvacáté minutě odšpuntoval svoji gólovou jízdu Pavel Královský. Nejprve po nákopu Dytrycha prostřelil pravačkou po samostatném nájezdu ovčáreckého gólmana - 1:0, potom po faulu na sebe samého bezpěčně proměnil pokutový kop - 2:0 a vzápětí po pasu Snížka pro změnu levačkou stanovil poločasový výsledek 3:0. A to všechno během pěti minut.

 

"Takhle rychle jsem hattrick ještě nikdy nedal", smál se při odchodu na poločasovou přestávku Pavel Královský a rychle dodal: "Teď převléknout a musím do práce."

V hlavní roli Vojta Keltner

Hrdinou druhého poločasu byl Vojta Keltner. V sedmdesáté šesté minutě proháčkoval hostující obranu, předložil míč na desítku Romanovi Světničkovi, který uklidil míč do protipohybu brankáře - 4:0. A po pár minutách opět prošel přes několik hráčů a tentokrát zakončil sám na vzdálenější tyč - 5:0.

 

Úplně jásat domácí kapitán Martin Snížek nemohl, ale přesto byla vidět spokojenost se třemi body: "Byli jsme opět rádi, že jsme vůbec dali dohromady dost lidí, stále nám sedm hráčů chybí, další chodí na hřiště zranění. Z fotbalového důchodu jsme museli vyrušit Lukáše Dytrycha, který nám pomohl v defenzivě a s přehledem si zápas odehrál. Je škoda, že jsme spoustu situací nedokázali dohrát jednoduše do góla, ale stříleli z nesmyslných pozic nebo ve finální fázi místo přihrávky do prázdné trefovali gólmana uprostřed brány nebo jí z pár metrů vůbec netrefili."

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Povinné body, na kterých má velký podíl Pavel Královský. Třemi góly v první půli zápas rozhodl a pak šel do práce. Jinak není fotbalově moc co hodnotit. Všichni si přejeme, aby bylo po sezóně a mohli jsme se dát zdravotně dohromady.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - R. Světnička [-] (82. P. Huml [-] ) , M. Snížek [-] (77. M. Ježík [-] ) , V. Keltner [-] , L. Kocián [-] (77. J. Havlín [-] ) , P. Královský [-] (46. M. Pilař [-] ) , P. Jirků [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , L. Dytrych [-] , T. Svoboda [-]

FC Ovčáry
L. Polák [-] - M. Machurka [-] , J. Mikita [-] , T. Tichý [-] , J. Hula [-] - K. Machurka [-] , M. Březina [-] , B. Machurka [-] , K. Machurka [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-] -

ŽK: 20. V. Keltner , 57. P. Jirků , 60. M. Pilař - 18. V. Chadraba , 60. M. Březina .
Hráči zápasu: L. Dytrych , P. Královský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - KOSMATA Daniel (N), DVOŘÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: výhra domácích

Kouřim na jaře uhrála pouze dva body. Mají početnou marodku, čehož by mohly Ovčáry využít. Nečekám ovšem žádné překvapení.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích