5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice schytaly v Ratboři bůra


Branky


15. M. Hrstka , 50. M. Kesner , 65. M. Hrstka , 84. M. Hrstka (p.) , 90. Z. Gembiczki
15

Poločasový výsledek 1:0 sliboval do druhého dějství napětí, ale na hřišti už vládli jen domácí střelci. Nučicím se tak odveta za minulý zápas na hřišti Slavoje nevyvedla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj těžko překonával obranu hostů

Domácí Ratboř přivítala za pěkného počasí ve Slavoj Aréně borce z Nučic, kterým chtěla oplatit porážku z podzimní části soutěže.

 

Od úvodního hvizdu sudího Smoleňáka bylo utkání opatrné z obou stran. Po osmělení se Ratboř začala více stěhovat před hostujícího brankáře Rybáka. Střelecký účet v 15. min otevřel Marek Hrstka, který si naběhl na přihrávku Biška – 1:0.

 

Hosté však nesklopili hlavu a svojí bojovností se dostávali pomalu před domácí svatyni. Po dlouhém vhazovaném autu se v domácím čtverci nejlépe orientoval hostující Jelínek, který donutil Jeřábka vytáhnout nějakou tu parádu ze svého repertoáru. Rázem mohlo být vyrovnáno. Další ranou se prezentoval nučický Novák, který mířil vedle branky.

  

Domácí nemohli najít tu správnou příležitost, jak vyzrát na hostující obranu. Když už si připravili šanci, tak nedokázali míč dotlačit do sítě. Odehrával se bojovný fotbal na obou stranách. Na řadu přišla střela Berana ze střední vzdálenosti , ta pouze vyprášila rukavice Rybáka, který měl po několika minutách větší práci s hlavičkou Kopeckého.

 

Poločas tak skončil 1:0 pro domácí.

 

Nučice odpadly a inkasovaly

Druhé dějství začalo standardní situací hostů, která se proměnila v brejk domácí hráčů. Biško se vydal na výlet a pěkným centrem našel osamoceného Michala Kesnera, který se hlavou nemýlil – 2:0.

 

Za dalších patnáct minut předvedla Ratboř pěknou kombinaci, hostující obrana byla jako opařená a Markovi Hrstkovi se naskytla dálnice proti Rybákovi, kterému nedal šanci – 3:0.

 

Utkání bylo již rozhodnuté. Nučice se nedostávaly více k zakončení tak jako v první polovině, i když tam snaha o vstřelení branky z jejich strany byla. Slavoj byl stále při chuti. Honza Adámek se ocitl sám před Rybákem, ale ten byl tentokrát pohotový.

 

Další branka padla z penalty po faulu na ratbořského Hrstku, který ji sám proměnil a dotáhl svoji střeleckou chuť na hattrick - 4:0. V posledních minutách se na hřiště dostal po vleklých zdravotních potížích srdcař Ratboře Zbyněk Gembiczki, který po přihrávce Hrstky upravil výsledek na konečných 5:0.

 

 

Diváci si tak mohli za pěkného nedělního počasí užít pět branek, šancí na obou stranách, vychlazeného pivka a luxusní klobásky. Co víc si přát.

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Sice se nám podařilo vstřelit první branku, ale nějak jsme nemohli najít správný recept na hostující obranu. Nučice nás pozlobili hlavně v první polovině, měli tam příležitosti ke skórování, ale buď jim stál v cestě náš brankář nebo obrana. Druhé dějství už bylo v naši režii, přidali jsme další branky a o utkání bylo rozhodnuto.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Těsně před zápasem jsme přišli o Šulce a Petr Zápotocký hrál s nataženým přitahovačem. Proto jsme nechali soupeře kombinovat na jeho polovině a soustředili se na poctivou defenzivu. To se nám až na jeden moment dařilo celý první poločas. Druhý poločas jsme už prakticky hráli pouze v deseti lidech, protože Petr Zápotocký už kvůli zranění pouze chodil a toho soupeř využil a jednoznačně nás přehrál a vstřelil další branky. Musím pochválit oba pomezní rozhodčí, kteří posuzovali ofsajdové situace velmi přesně a zejména domácím dělal náš ofsajd systém velké problémy.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Hrstka [-] , J. Adámek [-] (78. Z. Gembiczki [-] ) , A. Brant [-] (62. M. Uher [-] ) , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , M. Adámek [-] , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , D. Kemza [-] , T. Beran [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Hervert [-] , J. Novák [-] , P. Zápotocký [-] (61. M. Zápotocký [-] ) , L. Kulhavý [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 34. M. Hrstka - 41. J. Vedral , 64. M. Jícha , 83. D. Kočí .
Hráči zápasu: R. Biško , M. Hrstka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - CHOCHOLA František (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: remíza

Nučice v minulém kole doma překvapivě obraly Velim o všechny body. Očekávám vyrovnané utkání.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích