0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany si zkomplikovaly cestu za titulem


Branky


15

V dramatickém zápase byla nouze o branky, ale ne o napínavé situace. Utkání rozhodl jediným gólem Michal Věříš ve druhém poločase a Krakovany nadále drží jarní neporaziteĺnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez gólů

Krakovany hodlaly udržet neporazitelnost i na půdě horkého favorita na titul přeborníka okresu, ale čekal na ně vyspělý soupeř. Utkání bylo vyrovnané, napínavé, ale moc gólových šancí si diváci neužili.

 

Nechme si popsat zápas od jednoho z aktérů - Jan Špinka, tentokrát viděl zápas z brankové klece: "Do Plaňan se nám poslední tři roky jezdí dobře, zápasy: 0:8, 0:5, 3:2p nám dávaly naději na dobrý výsledek. Vzhledem k tomu, že jsme poprvé v sezóně byli kompletní, se dal čekat dobrý výkon.

 

Od začátku měl zápas slušné tempo a odehrávalo se spoustu soubojů. Rozhodčí zápas zvládnul perfektně a za to mu patří velký díky. My jsme se do žádné větší šance první poločas nedostali. Plaňany měly dvě - Jednou sami na bránu přestřelili. Z rohu tyčka."

 

Michal Věříš rozhodl zápas

Pokračuje Jan Špinka: "Druhý poločas jsme opět plnili, co jsme chtěli. Dobré dostupování hráčů a kvalitní kombinace. Výborně jsme drželi míč a z toho pramenílo spoustu faulů. V sedmdesáté minutě roh a náš elitní hlavičkář Michal ´Japp Stam´ Věříš nekompromisně na 0:1.

 

Plaňany se snažily, ale bylo to jen po vápno. Pak neuvěřitelně Chvojka vykopl míč z čáry a body jsme brali my.

 

Už od rána jsem byl přesvědčen, že si jedeme pro všechny body. A vyplnilo se. Zodpovědnou a organizovanou hrou jsme utkání zvládli. Ze dvou šancí jsme dali jeden gól a to stačilo."

 

 

Proč nezůstaly body doma, v tom měl jasno plaňanský trenér Petr Šafránek: "Před zápasem jsem upozorňoval, že v tomto zápase nemusíme mít tolik šancí jako v předešlých zápasech a že budeme muset být efektivní v zakončení. Během zápasu jsme si vytvořili 3-4 šance, ale bez gólového zakončení a proto jsme na body tentokrát nedosáhli."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Vyrovnaný zápas, který se odehrával většinou mezi velkými vápny a tudíž byl skoupý na šance a tak vyhrálo spíše šťastnější mužstvo než lepší. I proto, že jsme si nepohlídali standardku, ze které padla rozhodující branka.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Zápas měl šťávu a musel se fanouškům líbit. Už jsme neprohráli jedenáct utkání v řadě a to je pěkná série. Teď nás čeká derby s Jestřábkou. Bude to souboj Máji proti Rybářským závodům. Uvidíme, kdo lépe zvládne utkání pod vlivem.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Češner [-] - D. Žemba [-] , M. Vinš [-] (46. O. Shpuryk [-] ) , K. Hanzálek [-] , Y. Pavlenko [-] , P. Málek [-] (46. R. Metlushko [-] ) , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-] (64. J. Klucska [-] ) , Y. Zozulia [-] (69. M. Jambor [-] ) , A. Motrunich [-] , M. Starov [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Kutil [-] - D. Chvojka [-] , J. Olexa [-] (46. P. Strejcius [-] ) - T. Sixta [-] (82. V. Novotný [-] ) - D. Horák [-] , L. Neruda [-] , M. Věříš [-] , A. Dostál [-]

ŽK: 30. Y. Zozulia , 34. K. Hanzálek , 81. Y. Pavlenko , 89. M. Starov , 90. R. Metlushko - 50. T. Sixta , 67. M. Věříš , 77. P. Myška , 90. V. Novotný .
Hráči zápasu: M. Věříš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - FREUND Karel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: výhra domácích

Krakovany jsou ve formě, Plaňany se na tři body nadřou.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích