Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí na favorita nestačili


15

Na výborně připraveném hřišti hostila domácí Čechie favorita a první celek tabulky Plaňany. Rozhodnuto bylo do poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 0:3

Uprostřed poločasu během šesti minut skórovali hosté třikrát a bylo rozhodnuto o osudu zápasu.

 

 

Od desítky uchránil domácí Pazdera

V úvodu druhé půle přidaly Plaňany další gól na 0:4 a během poslední čtvrthodiny navýšily až na konečných 0:8, když Artem Motrunich zaznamenal hattrick během pouhých šesti minut.

 

Pochvalu od trenéra hostů Petra Šafránka si vysloužil gólman Čechie Josef Pazdera: „Domácí tým při řadě našich šancí ještě podržel brankář. Jinak jsme si dokázali ohlídat nejnebezpečnějšího hráče domácích a tím jsme nepřipustili žádné zdramatizování zápasu. Přestože nám toho domácí dost dovolili tak doufám, že to dobré z tohoto zápasu si přeneseme i do dalších výrazně těžších zápasů, které nás čekají.“

 

Plaňany si souhrou dalších okolností upevnily vedoucí místo tabulky a jejich náskok už činí šest bodů. Za týden budou na svém hřišti hostit na jaře neporažené Krakovany.

 

 

Tuklaty zůstávají předposlední se ziskem devíti bodů. V příštím kole jedou na hřiště Jestřabí Lhoty a mohou nejspíš jen překvapit. Třeba je pocit nutnosti nebude svazovat a nějaký bodík urvou.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Zápas se odehrál na výborně připraveném pažitu a to nám vyhovovalo. V minulých zápasech jsem byl kritický k výkonům mužstva, ale tentokrát  musím mužstvo pochválit za týmový kombinační fotbal, kterému mohu vytknout další vyložené šance, které jsme nevyužili.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - V. Procházka [-] (28. V. Holčák [-] ) , M. Bajtler [-] , M. Klepetko [-] , K. Malý [-] , J. Šindelář [-] , M. Kotala [-] , J. Vyhnal [-] , P. Mazur [-] , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Češner [-] - M. Vinš [-] , M. Jambor [-] (69. K. Hanzálek [-] ) , D. Žemba [-] (51. J. Klucska [-] ) , Y. Pavlenko [-] , P. Málek [-] (46. R. Metlushko [-] ) , T. Freund [-] (81. P. Břichnáč [-] ) , O. Lazaryev [-] (61. M. Lutsiuk [-] ) , Y. Zozulia [-] , A. Motrunich [-] , M. Starov [-]

ŽK: 18. M. Klepetko - 4. O. Lazaryev , 55. M. Jambor .
Hráči zápasu: A. Motrunich .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tuklaty budou doma bojovat, ale Plaňany jim nic většího nedovolí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů