2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry po zásluze vydolovaly první jarní body


Branky


17

Oslabená Kouřim nestačila na bojovný výkon Bečvár, které toužily získat první body do jarní části tabulky. To se podařilo po dvou brankách Horáčka a Dědka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky branka nepadla

Zápas týmů, kterým se na jaře zatím příliš nedaří, nesliboval nějakou podívanou na fotbal vysoké úrovně. Bečváry ve čtyřech předcházejících kolech nezískaly zatím ani bod, i když marodka z podzimní části se domácím vcelku vyprázdnila. Kouřimští měli těžký začátek jara, ale v posledním kole už pár hráčů uzdravených mohlo naskočit a v utkání se Zásmuky, bohatém na góly, vydolovali jeden bodík za remízu.

 

S hosty, kteří i tentokrát nastoupili v hodně kombinované sestavě, to ve třetí minutě vypadalo ještě hůř, protože ze hřiště nedobrovolně odešel Roman Světnička a nahradil ho Martin Varyš.

 

Hodnocení první půle nabídl trenér Bečvár, Josef Kuba: "Začali jsme aktivněji, snažili jsme se hrát více s míčem a vytvářet si šance. Kouřim hrozila hlavně z brejků a museli jsme si pohlídat standardní situace. Poločas skončil 0:0, i když šance na gól byly na obou stranách. My nastřelili břevno a měli jsme ještě několik dobrých příležitostí, kterým chybělo lepší finální řešení. Kouřim v dobré příležitosti poslala hlavou míč přímo do rukou našeho brankáře."

 

   

Po dvou přesných hlavičkách bylo rozhodnuto

Pokračuje Josef Kuba: "V poločase jsme se obávali scénáře z minulého týdne, kdy jsme byli lepší ale nakonec jsme prohráli 3:0. Ale tentokrát jsme zápas zvládli, vstřelili jsme dvě branky hlavou a ještě několik šancí neproměnili."

 

Krátce po přestávce totiž přesně hlavičkoval Martin Horáček - 1:0, kterého po dvaceti minutách napodobil Jan Dědek - 2:0. Hosté už s výsledkem nic udělat nedokázali a Bečváry se poprvé v jarní části mohly radovat z výhry.

 

V příštím kole zavítají Bečváry na hřiště Libodřic, Kouřimští pojedou do Červených Peček, které mají teď pěkně našlápnuto.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Konečně jsme zápas zvládli a dotáhli ho do vítězného konce. Myslím, že jsme si vítězství zasloužili, i když nutno podotknout, že Kouřim nepřijela v optimální sestavě. Po obdržených brankách už na zdramatizování neměla sílu.

TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Hrál se fotbal na úrovni desátého místa třetí třídy, obrovské množství ztracených míčů a nepřesností. My jsme nastoupili se třemi kluky, kteří měli v nohách zápas béčka od tří hodin a byli jsme rádi, že jsme zápas odkopali. Nepohlídali jsme si bohužel dvě standardky domácích, které nakonec o osudu zápasu rozhodly. Jinak to byla opravdu bída, ve které ale domácí získali body zaslouženě. Vytvořili si více příležitostí a ve druhé půli nás do šancí nepouštěli.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - M. Kšírl [-] , P. Kuba [-] , O. Holub [-] , J. Čáslava [-] (64. J. Kubín [-] ) - J. Dědek [-] (88. J. Brunclík [-] ) , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , M. Kenardžiev [-] - M. Černý [-] (89. D. Šmejkal [-] ) , M. Horáček [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - V. Keltner [-] , J. Keltner [-] (78. M. Ježík [-] ) , L. Kocián [-] , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] (3. M. Varyš [-] ) , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] (79. J. Dlesk [-] ) , J. Holub [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 36. O. Holub , 65. J. Dědek - 37. J. Holub , 78. T. Svoboda , 90. L. Kocián .
Hráči zápasu: P. Kuba , V. Kšírl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠMEJKAL Pavel (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bečváry v posledním kole v Nučicích dojely na neproměňování šancí, doma budou chtít udělat maximum pro získání důležitých bodů. Kouřim stále trpí na velkou marodku, nicméně věřím, že dá dohromady konkurence schopné mužstvo a odveze z Bečvár 3 body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů