3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby mezi Kouřimí a Zásmuky došlo na penalty


Branky


13

Zásmuky dokázaly v dramatickém utkání zvrátit nepříznivý vývoj, v poslední minutě vyrovnaly a po penaltách si odvážejí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tlaku Zásmuk poločasová remíza

"Začátek prvního poločasu jsme měli úplně šílený, nenahráli jsme si ani na metr a snad každý balón nahráli soupeři přímo na nohu. Zásmuky byly pořád na míči, tlačily nás, ale nedokázaly si vytvářet vyložené šance. Paradoxně jsme tak šli do vedení z brejku my, soupeř ale před půli šťastně srovnal", přiblížil dění první půle kapitán domácích Martin Snížek.

 

Na první branku čekali diváci až do osmatřicáté minuty, kdy se domácím vydařil brejk. Královský zatáhnul míč ze strany do vápna a Jan Keltner i s tečí hostujících hráčů poslal míč do protipohybu brankáře - 1:0.

 

Vedení ale Kouřimským dlouho nevydrželo. Jiří Roth od lajny centroval a míč zapadl do růžku branky - 1:1. Šťastná branka tak stanovila poločasový nerozhodný výsledek.

 

 

Kraus se trefil v poslední vteřině zápasu

Po deseti minutách druhé půle se domácí dvěma slepenými góly dostávají do výrazné výhody. Nejprve Snížek vystihnul rozehrávku, odražený míč dostal Vojta Keltner k Pavlovi Královskému, který se krásně trefil - 2:1. A za dvě minuty po závaru v malém vápně Kouřimi přišel obranný odkop, který získal na půlce Jan Keltner, vyslal svého bratra Vojtu Keltnera do samostatného úniku a ten překonal Terče potřetí - 3:1.

 

Zásmuky marně dobývaly obranné hradby Kouřimi. Pomalu se blížil konec zápasu, když dlouhý míč za obranu Kouřimi hostující hráč nacentroval a Samuel Dotter z malého vápna prostřelil Havránka - 3:2.

 

Už se nastavovalo, tři body měli stále v držení domácí. Rozhodčí nechává rozehrát poslední standardku, hlavičku Havránek ještě vyrazil, ale přímo na hlavu Miloslava Krause, který vyrovnal - 3:3.

 

 

 

"V utkání jsme měli herní převahu ale nedařilo se nám ji vyjádřit gólově. Chyběl klid ve finálním řešení situací a přesnost v zakončení. Domácí vyráželi do rychlých brejků ve kterých byli nebezpeční a také je dokázali využít. Hned na začátku druhého poločasu došlo na dvě takové situace, kdy v první došlo ve středu hřiště ke špatné rozehravce a soupeř trestal gólem na 2:1. V zápětí po naší velké šanci šli domácí znovu do rychlého protiútoku a bylo 3:1", nebyl spokojen zásmucký Václav Jindra.

V penaltách uspěly Zásmuky

Výsledkem 2:4 z pokutových kopů si odvážejí dva body hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Druhý poločas už jsme tolik nechybovali, hráli jednoduše a dařili se nám brejky. Dva jsme proměnili a další dvě stoprocentní šance ještě spálili. To nás nakonec stálo body, kdy hosté snížili a v poslední minutě po standardce vyrovnali. Bohužel jsme během zápasu přišli opět o tři hráče, kteří nám budou minimálně tři týdny chybět.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Kluky musím pochválit, že i za nepříznivého stavu to nevzdali a chtěli se zápasem něco udělat. V 68. minutě se prosadil Dotter a v samotném závěru se z našeho tlaku prosadil Kraus. Při penaltách jsme byli přesnější a vezeme nakonec dva body, i když jsme ještě v devadesáté minutě prohrávali 3:2.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Královský [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] (46. L. Kocián [-] ) , J. Bělohlávek [-] (16. V. Keltner [-] ) , P. Jirků [-] , J. Keltner [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , M. Tománek [-] (87. M. Ježík [-] ) , T. Svoboda [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] , S. Dotter [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , M. Koštíř [-] (76. F. Jonáš [-] ) , M. Čapek [-] , L. Martínek [-] , M. Bellada [-] , J. Roth [-]

ŽK: 41. J. Keltner , 61. V. Keltner - 27. P. Pavlík , 57. S. Dotter , 90. M. Čapek .
Hráči zápasu: T. Novák , P. Královský - L. Martínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEŠKA Libor - DUFEK Tomáš (N), PANGRÁC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kouřím ještě dřímá zimním spánkem a sužuje jí početná marodka. Já jen doufám, že se brzo dají kluci do pohody a zase budou hrát tak, jak by si představovali. Jenže si na to budou muset ještě alespoň jedno kolo počkat. Tipuji výhru Zásmuk.

Tip: výhra hostů